Overige Isolatie

Slim geld besparen door Isolatiebedrijven gratis te vergelijken

Overige isolatie laten aanbrengen

Wilt u gebruik maken van isolatie tegen geluid van buitenaf, ervoor zorgen dat het geluid binnen de kamer blijft of tevens voorkomen dat de warmte verloren gaat? Met geluidsisolatie en/of gevelisolatie zorgt u ervoor dat u het binnenklimaat in uw woning optimaal kunt reguleren.

Buitengevelisolatie zorgt vanwege de grote oppervlakte van de gevel voor een sterke verbetering van wooncomfort en besparing op energiekosten.

Buitengevelisolatie zorgt vanwege de grote oppervlakte van de gevel voor een sterke verbetering van wooncomfort en besparing op energiekosten.

LET OP! NIEUWE SUBSIDIEREGELING PER 2 SEPTEMBER 2019

Vanaf 2 september 2019 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Er is in totaal 84 miljoen Euro beschikbaar. De regeling betreft:

  • Spouwmuurisolatie (isoleren bestaande spouwmuren)
  • Dakisolatie (isoleren bestaand dak of zolder of vlieringvloer)
  • Gevelisolatie (binnen en buitengevel)
  • Vloerisolatie / kruipruimte isolatie
  • Bodemisolatie / kruipruimte isolatie
  • Hoogrendementsglas (HR++ glas of Triple Glas).

DE SUBSIDIE BEDRAAGT ZO’N 20% VAN HET TOTAALBEDRAG MET EEN MAXIMUM VAN € 10.000 TOT € 15.000.

Wees er snel bij, want op=op

VRAAG NU OFFERTES AAN MET GEBRUIKMAKING VAN DE NIEUWE SUBSIDIEREGELING!

Geluidsisolatie

Wilt u geluid van buiten weren, of er aan de andere kant voor zorgen dat het geluid juist binnen de ruimte blijft? U kunt in die gevallen gebruik maken van geluidsisolatie. Dit zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld geen last heeft van het verkeer op de weg langs uw huis, of dat de muziek die u maakt aan de andere kant netjes binnen de 4 muren blijft. Een vakman kan u meer vertellen over de verschillende materialen op het gebied van geluidsisolatie en u tevens aangeven wat het rendement zal zijn, zodat u zelf een juiste keuze kunt maken.

Gevelisolatie

Wilt u gebruik maken van gevelisolatie? Er gaat veel warmte verloren via de gevel; met het isoleren van uw gevel kunt u flink op uw stookkosten besparen. Het gaat in veel gevallen om isolatie aan de buitenzijde van de gevel, al is het ook mogelijk om binnenmuren te isoleren. Ook spouwmuurisolatie is een vorm van gevelisolatie. Indien u meer wilt weten over spouwmuurisolatie klik dan hier.

Buitengevel isolatie is een stuk duurder dan spouwmuurisolatie, maar de isolatielaag is daarentegen veel dikker en spouwmuurisolatie is niet altijd mogelijk. Daarnaast ziet uw gevel er weer uit als nieuw. Een ander voordeel is dat de kans op vochtproblemen zeer klein is. U kunt het isolatiebedrijf aangeven wat het doel is dat u voor ogen heeft; een goede vakman kan daar direct mee uit de voeten.

Buitengevelisolatie; isolatiemateriaal wordt tegen de buitengevel geplaatst

Buitengevelisolatie; isolatiemateriaal wordt tegen de buitengevel geplaatst

Bespaar fors op Isolatie: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende isolatie offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor isolatie?

Profiteer nu !

LAGE BTW op arbeidskosten isolatie aanbrengen!

Maak gebruik van de stimuleringsregeling van de overheid! Voor de komende jaren is vastgelegd dat ten behoeve van isolatiewerkzaamheden aan de woning op het arbeidsdeel van de totale isolatiekosten slechts 9% btw betaald hoeft te worden in plaats van de reguliere 21%. Over materiaalkosten wordt overigens wel 21% btw geheven.

  • BTW op arbeidskosten (voor isolatiewerkzaamheden) 9% 9%
  • BTW op materiaalkosten (voor isolatiewerkzaamheden) 21% 21%

 

Binnenmuurisolatie

Wilt u gebruik maken van binnenmuurisolatie, bijvoorbeeld om te voorkomen dat het geluid van de ene kamer naar de andere kamer trekt? Binnenmuurisolatie is eigenlijk het plaatsen van voorzetwanden. U kunt daarvoor gebruik maken van goedkope isolatiematerialen, maar houd er rekening mee dat dit niet altijd even effectief is. Ook op het moment dat u muurisolatie aan de binnenzijde wilt gebruiken voor het behoud van warmte is dit niet altijd het meest effectief. Soms kan het niet anders, bijvoorbeeld als u geen spouwmuren in uw woning heeft of als de buitengevel van de gemeente niet mag veranderen. Dan blijft het isoleren van uw binnenmuren als enige optie over voor gevelisolatie.

U kunt een isolatiespecialist vragen naar de mogelijkheden en een vergelijking laten maken ten opzichte van isolatie van een spouwmuur of de gevel, zodat u een goed beeld krijgt van wat u kunt verwachten en wat daar aan de andere kant de kosten van zijn.

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!