Dakdekker Kunststof Dak

Slim geld besparen door Dakdekkersbedrijven gratis te vergelijken

Kunststof dakbedekking

Wilt u gebruik maken van kunststof dakbedekking?

Kunststof dakplaten zijn gemaakt van polycarbonaat of acrylaat en kunnen toegepast worden bij bijvoorbeeld lichtstraten, terrasoverkappingen en serres. Kunststof dakplaten zijn duurzaam, sterk, licht qua gewicht en brandvertragend. De kunststof dakplaten zijn in verschillende diktes leverbaar.

Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid voor PVC dakbedekking of EPDM dakbedekking. Bij PVC moet u denken aan een soort dikke folie die in veel kleuren beschikbaar is en zowel op hellende als platte daken gelegd kan worden. Het materiaal is licht, sterk, UV-bestendig, milieuvriendelijk en goedkoop alleen het laten leggen is arbeidsintensief, dus duur. Daarnaast vergt PVC dakdekking wel regelmatig onderhoud (vuil verwijderen). PVC dakbedekking mag niet rechtstreeks op bitumen geplaatst worden. Wilt u toch PVC dakbedekking dan moet er eerst een scheidingslaag komen.

EPDM is een synthetisch rubber en is zeer duurzaam, milieuvriendelijk, UV-bestendig en zeer elastisch waardoor EPDM ook geschikt is voor ongelijke daken. Daarnaast is EPDM onderhoudsvriendelijk doordat er geen algen of mos op kan groeien. EPDM wordt op maat geleverd en kan dus snel gelegd worden. Er komen net zoals bij PVC geen branders aan te pas.

 

Kunststof dakbedekking alle kleuren, vormen en afmetingen.

Kunststof dakbedekking alle kleuren, vormen en afmetingen.

Prijzen kunststof dakbedekking

U kunt een prijsopgave voor een kunststof dak aanvragen bij de specialist, door in ieder geval aan te geven om hoeveel vierkante meters het gaat. U betaalt een combinatie van een uurtarief voor de dakdekker en het materiaal waar hij of zij gebruik van maakt. Des te groter het aantal vierkante meters, des te groter de hoeveelheid materialen en des te groter ook de investering in tijd.

Het is bij veel dakdekkers mogelijk om een prijs per vierkante meter aan te vragen voor het kunststof dak, zodat u de verschillende prijsopgaven met elkaar kunt vergelijken.

Bij kunststof dakpanplaten is het bij het vergelijken van prijzen van belang om te kijken naar de dikte van de platen, de afmeting en of het een geïsoleerde plaat of niet geïsoleerde plaat betreft. Zo kost een plaat van 1 bij 3 meter gemiddeld €39,- (niet-geïsoleerd) en € 50,- (wel geïsoleerd).

Het aanschaffen van PVC dakbedekking is niet duur; namelijk vanaf € 7,50 per m2 alleen het laten leggen is duur. Als je kijkt naar het aanschaffen van EPDM dakbedekking dan is de gemiddelde prijs ca. € 20,- per m2. Alleen is EPDM sneller gelegd dan PVC. Als je dan naar een totaalprijs per m2 gaat kijken dan kom je voor beiden rond de € 50,- à € 55,- per m2 uit.

15 tot 25 jaar garantie op kunststof dakbedekking. Goedkoopste en meest verwerkbare soort dakbedekking.

15 tot 25 jaar garantie op kunststof dakbedekking. Goedkoopste en meest verwerkbare soort dakbedekking.

Offerte voor kunststof dakbedekking

Wilt u exact weten waar u aan toe bent en een offerte voor kunststof dakbedekking aanvragen? Dan kunt u hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes bij dakdekkers bij u in de buurt aanvragen. De offertes kunt u dan thuis op uw gemak bekijken en vergelijken.

Het is van belang om aan te geven of u de nieuwe dakbedekking over de bestaande laag heen wilt laten leggen (indien mogelijk) of dat de oude dakbedekking eerst verwijderd moet worden. Daarnaast moet u bij het vergelijken van prijzen rekening houden met de aangeboden dikte en afmetingen van de kunststof dakbedekking. Ook kunt u kijken naar garantie, levensduur en duur van uitvoering.

Bespaar fors op kunststof dakbedekking: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende kunststof dakbedekking offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor kunststof dakbedekking?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!