Dakdekker Bitumen Dak

Slim geld besparen door Dakdekkersbedrijven gratis te vergelijken

Dakbedekking

Bent u benieuwd naar de kosten voor dakbedekking? Dit hangt van een aantal verschillende factoren af. Heeft u een plat of een hellend dak? Weet u al welk soort dakbedekking u wenst, zoals dakpannen, PVC, EPDM, riet of bitumen? Daarnaast is het ook van belang om te weten of de nieuwe dakbedekking over de oude heen gelegd kan worden of dat de oude dakbedekking eerst moet worden verwijderd.

Indien u meer wilt weten over dakpannen, kunststof dakbedekking of een rieten dak klik dan op het onderwerp van uw keuze. Op deze pagina gaan we dieper in op bitumen dakbedekking.

Het vastbranden van bitumendakbedekking aan de dakisolatie dat op de onderconstructie zit.

Het vastbranden van bitumendakbedekking aan de dakisolatie dat op de onderconstructie zit.

Kosten dakbedekking plat dak

De kosten voor dakbedekking op een plat dak hangen naast afmeting van het dak natuurlijk ook af van de kwaliteit van het materiaal. U kunt binnen bitumen bijvoorbeeld gebruik maken van APP en SBS, met een levensduur van gemiddeld 30 jaar. Dit materiaal valt gemakkelijk te onderhouden en de vakman kan het voor u afwerken met leislag.

Voor een plat dak heeft u 3 opties, namelijk bitumen dakbedekking, PVC of EPDM. Bitumen dakbedekking wordt het meeste gebruikt mede doordat dit de goedkoopste optie is. Als je gaat kijken naar levensduur en onderhoud dan komt EPDM als beste uit de bus. De dakdekker zal een prijs per m2 afgeven. De gemiddelde prijs voor bitumen is ca. € 45,- per m2 ervan uitgaande dat de bitumen over de oude dakbedekking heen gelegd kan worden.

Dakbedekking wordt vaak bedekt met grind ter bescherming tegen zon, wind en storm.

Dakbedekking wordt vaak bedekt met grind ter bescherming tegen zon, wind en storm.

Offerte voor bitumen dak

U kunt u de kosten voor dakbedekking op een plat dak (laten) berekenen aan de hand van het aantal lagen, vierkante meters en eventuele oude dakbedekking. Dient deze verwijderd te worden om vervolgens 1 of 2 lagen bitumen aan te brengen, of gaat het om een nieuwe laag dakbedekking die u gewoon over de oude heen wilt leggen? Dit is van grote invloed op de prijs, dus houd daar goed rekening mee.

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor dakbedekking op een plat dak aanvragen bij dakdekkers bij u in de buurt. Zo kunt u thuis op uw gemak de offertes bekijken en vergelijken.

Het vergelijken van prijzen loont!

Het vergelijken van prijzen loont!

Bespaar fors op dakbedekking bitumen dak: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende dakbedekking offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor bitumen dakbedekking?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!