Dakdekker Rieten Dak

Slim geld besparen door Dakdekkersbedrijven gratis te vergelijken

Rieten dakbedekking

Riet wordt al honderden jaren als dakbedekking gebruikt en was destijds een goedkope soort dakbedekking maar wel brandgevaarlijk. Tegenwoordig is het een echt ambacht en wordt rieten dakbedekking vaak bij de duurdere woningen en boerderijen gebruikt. De methodes zijn ook verbeterd waardoor het minder brandgevaarlijk is dan vroeger. Niet elke rietsoort kan worden gebruikt als dakbedekking.

Als we kijken naar de levensduur van een rieten dak, dan is dat zo’n 40 jaar afhankelijk van de kwaliteit van het riet en met name van de hellingsgraad van uw dak. Rieten dakbedekking is met name geschikt voor steile daken van 45 graden of meer. Dit heeft te maken met dat hoe steiler het dak is, hoe beter het regenwater kan worden afgevoerd.

 

Aanbrengen van een rieten dak.

Aanbrengen van een rieten dak.

Kosten dakdekker rieten dak

Wilt u gebruik maken van een rieten dak op uw woning, of heeft u dit al liggen en wilt u het rieten dak laten vernieuwen? Een rieten dak kost gemiddeld zo’n € 100,- per vierkante meter. Dit is aanzienlijk meer dan bijvoorbeeld dakpannen, bitumen of PVC. Aan de andere kant is rieten dakbedekking wel weer goedkoper dan koper. En eerlijk is eerlijk, een rietgedekt dak ziet er schitterend uit.

 

Het is wel aan te raden om meerdere offertes van dakdekkers die gespecialiseerd zijn in rieten daken aan te vragen en met elkaar te vergelijken. Een zeer voordelige dakdekker levert niet altijd even kwalitatief goed werk op, waardoor het verstandig is om niet alleen naar de prijs in de offerte te kijken maar ook naar de ervaring die zij hebben en naar welk soort riet er gebruikt wordt. U kunt professionele riet dakdekkers herkennen aan het keurmerk Vakfederatie Rietdekkers.

Rieten dakbedekking heeft een gemiddelde levensduur van zo'n 40 jaar.

Rieten dakbedekking heeft een gemiddelde levensduur van zo'n 40 jaar.

Offerte voor een rieten dak

Wilt u exact weten wat de kosten van een dakdekker voor een rieten dak zijn? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen bij dakdekkers bij u in de omgeving. Zij brengen u graag een scherpe prijs uit. U kunt de offertes thuis op uw gemak bekijken en vergelijken. Houd er daarnaast ook rekening mee dat uw brandverzekering waarschijnlijk aangepast moet worden.

Het vergelijken van prijzen loont!

Het vergelijken van prijzen loont!

Bespaar fors op een dakdekker rieten dak: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende rieten dak offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een rieten dak?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!