Architect

Slim geld besparen door Architectenbureaus gratis te vergelijken

Wat kunt u van een architect verwachten?

Wilt u een nieuwe woning laten bouwen of wilt u uw huidige woning dusdanig verbouwen dat er belangrijke bouwkundige wijzigingen bij komen kijken? Dan heeft u een architect nodig en vanzelfsprekend wilt u daar een professionele architect voor hebben tegen een goede marktconforme prijs. Uit ervaring is gebleken dat het de moeite waard is om prijzen van architecten met elkaar te vergelijken. Wij geven aan waar u op dient te letten en wat de architect doet, zodat u een goede keuze kunt maken.

Een architect ontwerpt, calculeert en - op verzoek - begeleidt een deel of de complete bouw.

Een architect ontwerpt, calculeert en - op verzoek - begeleidt een deel of de complete bouw.

Wat doet een architect

Een architect kan u van dienst zijn met een aantal elementen, zoals een voorlopig ontwerp, het definitief ontwerp en de bouwaanvraag. Verder kan een architect zorgen voor de technische omschrijving, de bestektekeningen, de aanbesteding en uiteindelijk de bouwbegeleiding. Wilt u de architect het volledige ontwerp laten maken, of gaat het om een deelontwerp om de kosten te drukken? De keuze is aan u, een goede architect kan u een voorstel doen op basis van de specifieke wensen die u heeft.

Wat kost een architect

Benieuwd wat een architect kost? Dit kan variëren van zo’n €2.000,- voor alleen het voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en de bouwaanvraag, tot zo’n € 10.000,- voor het complete pakket. Met name jonge architecten zijn relatief voordelig, al hebben zij aan de andere kant ook minder ervaring. U bent waarschijnlijk van plan een lange tijd in uw woning te wonen of in het pand te werken, waardoor een goede investering op z’n plaats is. Op die manier kunnen de kosten voor de architect iets hoger uitvallen, maar krijgt u daar aan de andere kant een mooi en degelijk ontworpen pand of woning voor terug.

Binnenhuisarchitecten adviseren zowel verbouwingen als kleur en materiaalcombinaties voor een vast budget.

Binnenhuisarchitecten adviseren zowel verbouwingen als kleur en materiaalcombinaties voor een vast budget.

Besparing op architectkosten

Bent u benieuwd naar de exacte kosten van een architect en hoeveel u kunt besparen op architectkosten? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes bij architectenbureaus bij u in de buurt aanvragen. De offertes kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken. Vergelijk niet alleen op basis van de prijs, maar kijk ook naar de diensten die ze aanbieden, naar kwaliteit, professionaliteit en naar eerdere projecten die ze hebben uitgevoerd. In een later stadium kunt u ook kijken of er een klik is tussen u en de architect zodat de communicatie en samenwerking zo goed mogelijk verloopt.

Bespaar fors op een architect: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende architect offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een architect?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!