Veelgestelde vragen

Gratisverbouwingoffertes.nl

Veelgestelde vragen

Wat is gratisverbouwingoffertes.nl ?

Gratisverbouwingoffertes.nl is een website waarop informatie wordt verstrekt over allerhande onderwerpen zoals verbouwingen, installatie en isolatiewerken en overige diensten.

Indien u op zoek bent naar de juiste vakman/vrouw of bedrijf dan kunt u via deze website in 1 eenvoudige online handeling bij 1 tot maximaal 4 vakmensen direct bij u in de eigen regio informatie, documentatie en tarieven aanvragen, welke u dan op uw gemak kunt bekijken en vergelijken. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend: u bent tot niets verplicht

Hoe werkt de website Gratisverbouwingoffertes.nl ?

Middels de website van gratisverbouwingoffertes.nl kunt u snel en eenvoudig in 1 stap offertes aanvragen.

U vult simpelweg een formulier in en uw aanvraag wordt verspreid onder de bij ons aangesloten bedrijven. Binnen enkele dagen ontvangt u van hen een nette offerte welke u op uw gemak kunt bekijken.

Deze service is volledig gratis en u bent absoluut tot niets verplicht.

Is aanvragen van offertes werkelijk gratis ?

Ja, deze service is werkelijk volledig gratis. Het kost u geen cent.

Zoals we ook vroeger gewend waren indien we een offerte aanvroegen bij een bedrijf is ook het aanvragen via Gratisverbouwingoffertes.nl volledig gratis en vrijblijvend. Het verschil is dat gratisverbouwingoffertes.nl een medium is waarbij 1 ingestuurde offerte-aanvraag verstuurd wordt aan meerdere aangesloten bedrijven in de specifieke regio. Deze bedrijven zijn maar al te graag bereid om hun diensten en prijzen onder uw aandacht te brengen.

Zit ik ergens aan vast ?

Nee, u zit absoluut nergens aan vast. Het is uw eigen keuze of u wel of niet in zee gaat met bedrijven die u een offerte aanbieden. Indien u het aanbod niet aantrekkelijk vindt of simpelweg toch geen zin, tijd of geld hebt om verder te gaan met de klus die u eerst in gedachten had: het maakt allemaal niet uit, u bent tot niets verplicht.

U krijgt gewoon informatie en offertes aangeboden op gratis en vrijblijvende wijze. De bedrijven die u een offerte hebben gestuurd, hopen natuurlijk wel op een eventuele opdracht, maar dat is volledig aan u en u bent tot niets verplicht.

Hoeveel offertes krijg ik per aanvraag ?

U ontvangt minimaal 1 en maximaal 4 offertes. Dat heeft te maken met het soort aanvraag dat u doet en voor welke regio. In sommige regio’s hebben wij veel partners in andere regio’s wat minder. Ook kan het zijn dat u dusdanig complexe diensten vraagt dat er simpelweg te weinig gekwalificeerde aanbieders zijn.

Hoe snel ontvang ik de offertes ?

Dat hangt af van de bedrijven die de offertes uit gaan brengen, de complexiteit van de gevraagd prijsopgave en de periode waarin u aanvraagt. In drukke of vakantieperiodes kan het langer duren tot wel 2 tot 3 weken maximaal.

Standaard echter is dat u binnen 1 tot enkele werkdagen per mail of per post een aanbieding ontvangt.

Indien u heel snel een prijs wilt, dan loont het de moeite om apart te vermelden dat het een spoedaanvraag betreft. Ook kunt u aangeven snel gebeld te willen worden om een en ander nader te bespreken.

Wat gebeurt er met mijn gegevens ?

U kunt op onze pagina privacy lezen hoe wij omgaan met uw gegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt om een offerte uit te brengen en er wordt alleen contact met u opgenomen indien het noodzakelijk is om de offertes op te kunnen stellen.

Wie zit er achter Gratisverbouwingoffertes.nl ?

Gratisverbouwingoffertes.nl is een initiatief van online informatie specialist Treechicken BV in samenwerking met haar partners. Treechicken BV is gespecialiseerd in het verstrekken van relevante informatie over (actuele) technische onderwerpen zoals onder andere verbouwingen aan woning en bedrijfspand, installatiewerken, isolatiewerken, tuin & terrasklussen en overige (veelal zakelijke) diensten. Treechicken is zelf echter geen erkend adviseur, intermediair of installateur.

  • Treechicken BV
  • Aston Martinlaan 56c
  • 3261 NB Oud-Beijerland
  • KvK-nr 51797917
Hoe krijg ik telefonisch contact ?

U kunt geen telefonisch contact opnemen met Gratisverbouwingoffertes.nl. Waarom niet ?

Gratisverbouwingoffertes.nl is namelijk louter een website waarop u gratis en vrijblijvend prijzen en informatie kunt opvragen bij bedrijven. Deze aanvragen worden doorgestuurd naar bedrijven in uw eigen regio. Op het aanvraagformulier kunt u duidelijk aangeven dat u gebeld wilt worden of u kunt wachten totdat u de offertes hebt ontvangen. U kunt dan contact opnemen met het betreffende bedrijf.

Hoe werkt het

Snel, eenvoudig en vrijblijvend prijzen bij vakmensen aanvragen

Hoe werkt het ?

Via de website van Gratisverbouwingoffertes.nl kunt u snel en eenvoudig in 1 stap offertes aanvragen.

U vult simpelweg een formulier in en uw aanvraag wordt verspreid onder de bij ons aangesloten bedrijven. Binnen enkele dagen ontvangt u van hen een nette offerte welke u op uw gemak kunt bekijken.

Deze service is volledig gratis en u bent absoluut tot niets verplicht.

Vergelijken & Besparen

Gratisverbouwingoffertes.nl is een website waarop informatie wordt verstrekt over allerhande onderwerpen zoals verbouwingen, installatie en isolatiewerken en overige diensten.

Indien u op zoek bent naar de juiste aannemer of klusbedrijf dan kunt u via deze website in 1 eenvoudige online handeling bij 1 tot maximaal 6 aannemers direct bij u in de eigen regio informatie, documentatie en tarieven aanvragen, welke u dan op uw gemak kunt bekijken en vergelijken. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend: u bent tot niets verplicht.

Vergelijken en besparen

Ontvangen offertes lezen, vergelijken én geld besparen

Dus:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!