Aannemer Renovatie

Slim geld besparen door Renovatiebedrijven gratis te vergelijken

Aannemer voor een renovatie

Heeft u een huis dat gerenoveerd moet worden en zoekt u daarvoor een renovatiebedrijf die de renovatie voor u uit kan voeren? Uiteraard wilt u weten wat een renovatie u zou gaan kosten zodat u daar in uw budgetplanning rekening mee kunt houden.

Het begrip “renovatie” is echter heel breed. Is de staat van het huis slecht? Heeft u te maken met een slechte fundering, verzakkingen, slecht dak, enkel glas etc? Of gaat het om het renovatie van elektriciteit, verwarming, sanitair etc.? Wellicht is uw huis is goede of redelijke staat, maar heeft u toch renovatieplannen om uw huis aan uw specifieke eisen (bijvoorbeeld het energiezuiniger maken van de woning) en/of naar uw smaak aan te passen (bijvoorbeeld nieuwe keuken of badkamer)?

Als er echt dingen gerenoveerd moeten worden waar u niet onder uit komt, dan moeten deze kosten echt in uw begroting worden opgenomen. Qua het niveau van afwerking kunt u volledig zelf uw budget bepalen; gaat u voor een standaard keuken of voor een zeer luxe uitvoering? Wilt u een laminaat vloer of een natuurstenen vloer met vloerverwarming? Op deze afwerkingskosten kunt u in ieder geval geld besparen.

Renoveren van de woonkamer.

Renoveren van de woonkamer.

Renovatie bouwbedrijf selecteren

Wilt u een renovatie bouwbedrijf selecteren? Dan is het in ieder geval verstandig om na te gaan waar men ervaring mee heeft. Wilt u de deuren en ramen laten aanpakken, gaat het u om het constructiewerk of de energievoorzieningen? Dit zijn verschillende vakgebieden, waardoor het verstandig is om de aannemer te vragen naar de ervaring op dit gebied. Vraag naar referenties!

Daarnaast is het raadzaam om een renovatiebedrijf te kiezen dat bij u uit de buurt komt, dat scheelt in reis- en transportkosten.

 

Waar op letten bij een renovatie?

Op het moment dat u een offerte aanvraagt voor een renovatie is het verstandig om goed te letten op eventuele stelposten en de soort materialen die het renovatiebedrijf aanbiedt. Gebruikt de aannemer voor de renovatie hoogwaardige materialen? Zijn er veel stelposten waarvoor de kosten nog niet duidelijk zijn? In dit laatste geval is het verstandig de aannemer te vragen er een vaste prijs voor te maken, of in ieder geval aan te geven dat u zelf zorg draagt voor de aanschaf van deze materialen. U voorkomt op die manier onverwacht hoge kosten achteraf.

Het isoleren van de woning om deze energiezuiniger te maken.

Het isoleren van de woning om deze energiezuiniger te maken.

Profiteer nu !

LAGE BTW op arbeidskosten isolatie aanbrengen!

Maak gebruik van de stimuleringsregeling van de overheid! Voor de komende jaren is vastgelegd dat ten behoeve van isolatiewerkzaamheden aan de woning op het arbeidsdeel van de totale isolatiekosten slechts 6% btw betaald hoeft te worden in plaats van de reguliere 21%. Over materiaalkosten wordt overigens wel 21% btw geheven.

  • BTW op arbeidskosten (voor isolatiewerkzaamheden) 6% 6%
  • BTW op materiaalkosten (voor isolatiewerkzaamheden) 21% 21%

 

Offerte voor renovatie

Het is niet mogelijk om van DE prijs voor een renovatie te spreken, omdat het helemaal afhankelijk is van wat er precies moet gebeuren en daarnaast ook afhankelijk is van uw specifieke wensen qua afwerkingsniveau. Om u toch een indicatie te geven wordt er een m2 prijs gehanteerd van tussen € 750,- en € 1.500,- per m2. Maar dat is natuurlijk nog heel breed.

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere renovatie offertes aanvragen bij renovatiebedrijven bij u in de buurt. De offertes kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken.

Zorg dat u geen appels met peren vergelijkt, dus kijk goed naar de aangeboden materialen, het afwerkingsniveau, eventuele stelposten en de kleine lettertjes. Let naast de prijs ook op de ervaring van de aannemer, de geboden garantie, op welke termijn ze het project voor u kunnen uitvoeren en hoe lang ze er over doen.

Bespaar fors op een renovatie: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende renovatie offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een renovatie?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!