Asbestsanering

Slim geld besparen door Asbestsaneringsbedrijven gratis te vergelijken

Asbestsanering

Bent u benieuwd naar de kosten voor asbestsanering? Op het moment dat een asbestinventarisatie uitwijst dat er inderdaad sprake is van asbest, dan dient het asbest te worden verwijderd.

Onder bepaalde voorwaarden mag u dit eventueel zelf doen, maar kan ook door een asbestsaneringsbedrijf worden uitgevoerd. Deze voorwaarden zijn als volgt: u moet particulier zijn, de oppervlakte van de sanering moet kleiner zijn dan 35 m2 èn er mogen geen sloop-, zaag- en/of schuurwerkzaamheden plaatsvinden.

Wordt er aan deze voorwaarden niet voldaan, dan mag u het asbest niet zelf saneren en dient u een asbestverwijderingsbedrijf in te schakelen. Dit bedrijf moet SC-530 gecertificeerd zijn.

Alvorens er tot een asbestverwijdering overgegaan kan worden, moet u in het bezit zijn van een asbestinventarisatierapport. Wilt u meer weten over asbestinventarisatie klik dan hier.

Heeft u een asbestdak? Dan bent u verplicht dit voor 2024 te verwijderen.

Verwijderen asbesthoudende golfplaten met gebruikmaking van de juiste gereedschappen en veiligheidsvoorzieningen.

Verwijderen asbesthoudende golfplaten met gebruikmaking van de juiste gereedschappen en veiligheidsvoorzieningen.

Kosten asbestverwijdering

De kosten voor asbestsanering bedragen zo’n € 750,- à €1.000,- voor een ruimte tot 35 vierkante meter. Afhankelijk van het materiaal waarin asbest zit en hoe gemakkelijk dit te verwijderen valt kunnen de kosten wat hoger of lager uitvallen.

 

Het is relatief voordelig om meerdere ruimten met asbest schoon te laten maken. Drie ruimtes tot 50 vierkante meter kosten bijvoorbeeld zo’n € 1.000,- tot € 1.500,-.

De hoge kosten voor een enkele ruimte hebben vooral te maken met het feit dat de vakman beschermende kleding moet dragen en bepaalde voorzorgsmaatregelen dient te nemen.

Asbestsanering kosten vergelijken

Wilt u de kosten voor asbestsanering vergelijken? Dan is het verstandig om zowel een offerte voor 1 ruimte als voor meerdere ruimtes aan te vragen.

Op die manier kunt u nagaan welke basiskosten u standaard betaalt en wat daar vervolgens bij komt op basis van de grootte van de ruimte(s) waar het om gaat.

Is er ook bij de buren asbest geconstateerd? Dan is het verstandig om de krachten te bundelen. Door samen een offerte voor asbestsanering aan te vragen is het mogelijk om de kosten te drukken.

De asbestsanering valt dan lager uit, terwijl u toch kunt rekenen op een professionele werkwijze en grondige verwijdering.

Asbest is een steenachtig materiaal dat gewoon in de natuur voorkomt en gewonnen wordt in mijnen wereldwijd.

Asbest is een steenachtig materiaal dat gewoon in de natuur voorkomt en gewonnen wordt in mijnen wereldwijd.

Profiteer nu !

Verschillende soorten subsidie op asbest werkzaamheden

De Rijksoverheid verstrekt diverse soorten subsidies, met name voor het saneren van asbest. Vraag in uw formulier direct naar de subsidiemogelijkheden.

 

Offerte asbestsanering

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen voor een asbestsanering bij asbestsaneringsbedrijven bij u in de buurt.

U kunt de offertes thuis op uw gemak bekijken en vergelijken.

Zorg er in ieder geval voor dat u gebruik maakt van een asbestsaneringsbedrijf dat in het bezit is van een certificering om de asbestsanering voor u uit te voeren.

Houd er rekening mee dat er een andere certificering geldt voor bedrijven die de asbestinventarisatie (SC-540) en de asbestsanering (SC-530) uitvoeren.

Bespaar fors op asbestsanering: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende asbestsaneringsoffertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor asbestsanering?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!