Aannemer Nieuwbouw

Slim geld besparen door Aannemers gratis te vergelijken

Aannemer voor de nieuwbouw van uw woning selecteren

Zoekt u naar een aannemer voor de nieuwbouw van uw woning? Wij helpen u de juiste vakman te selecteren, waarmee u kunt rekenen op een degelijk bouwproces, op basis van een goede planning en een scherpe prijs voor de werkzaamheden.

Professionele vakmensen werken heel precies, met oog voor detail en hebben kwalitatief goed gereedschap tot hun beschikking.

Professionele vakmensen werken heel precies, met oog voor detail en hebben kwalitatief goed gereedschap tot hun beschikking.

Ervaren aannemer voor nieuwbouw

U kunt het best gebruik maken van een ervaren aannemer in de bouw, die u kan vertellen over eerder uitgevoerde projecten op het gebied van nieuwbouw. Dit zorgt ervoor dat de aannemer voor een goede aanbesteding kan zorgen en de tijdsplanning in orde kan maken.

Daarnaast weet de aannemer waarschijnlijk al welke materialen er het best geschikt zijn en aan welke technische eisen de bouw dient te voldoen. Op die manier kunnen de bouw aannemers u relatief voordelig van dienst zijn, omdat er zo min mogelijk tijd verloren zal gaan.

Aannemer voor de bouw van uw woning

Door meerdere offertes aan te vragen kunt u een goede aannemer voor de bouw van uw nieuwbouw woning selecteren. Probeer ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk losse eindjes in de offerte zitten; probeer voor zowel de materialen als de gewenste afwerkingen een vaste prijs te krijgen.

Mocht u met een aannemer nieuwbouw uiteindelijk in zee gaan zorg er dan voor dat alle (meer)werkzaamheden nauwkeurig zijn omschreven, dus bijvoorbeeld niet alleen radiator, maar ook het merk, exacte plaatsbepaling, afmeting etc.

Wees ook zeer voorzichtig met het accepteren van stelposten zoals “prijs nader te bepalen” of “prijs op aanvraag” zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Om u een indicatie te geven waar u ongeveer aan moet denken qua prijs dan moet u rekening houden met een prijs voor een huis van normale grootte (ca. 150 m2) van zo’n € 175.000,- Voor een kleiner huis (ca. 100 m2) is dat zo’n € 138.000,-

 

Grote aannemers en klusbedrijven concurreren onderling flink. Bij ervaren kleine aannemers heeft u vaak het beste contact.

Grote aannemers en klusbedrijven concurreren onderling flink. Bij ervaren kleine aannemers heeft u vaak het beste contact.

Profiteer nu !

LAGE BTW op arbeidskosten isolatie aanbrengen!

Maak gebruik van de stimuleringsregeling van de overheid! Voor de komende jaren is vastgelegd dat ten behoeve van isolatiewerkzaamheden aan de woning op het arbeidsdeel van de totale isolatiekosten slechts 6% btw betaald hoeft te worden in plaats van de reguliere 21%. Over materiaalkosten wordt overigens wel 21% btw geheven.

  • BTW op arbeidskosten (voor isolatiewerkzaamheden) 6% 6%
  • BTW op materiaalkosten (voor isolatiewerkzaamheden) 21% 21%

 

Offerte voor nieuwbouw

Wilt u exact weten waar u aan toe bent qua kosten voor een aannemer nieuwbouw? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere nieuwbouw offertes aanvragen bij aannemers bij u in de buurt. De offertes kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken.

Zorg dat u geen appels met peren vergelijkt, dus kijk goed naar de aangeboden materialen en de kleine lettertjes. Let naast de prijs ook op de ervaring van de aannemer, de geboden garantie, op welke termijn ze het project voor u kunnen uitvoeren en hoe lang ze er over doen. Daarnaast raden wij u aan om zelf aanwezig zijn tijdens de bouw, of in ieder geval regelmatig ter plaatse te komen voor overleg.

Bespaar fors op een aannemer nieuwbouw: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende nieuwbouw offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een aannemer nieuwbouw?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!