Glaszetter

Slim geld besparen door Glaszettersbedrijven gratis te vergelijken

Glaszetter met scherpe aanbieding voor nieuw glas

Wilt u gebruik maken van een glaszetter, bijvoorbeeld om uw glas te vervangen door HR++ glas dat de energierekening helpt te drukken? Of u nu uw glas moet laten vervangen na een schade of om een meer duurzame woning te creëren, het is in alle gevallen verstandig om gebruik te maken van een aanbieding van een glaszetter.

Laat glas altijd vervangen door de specialist.

Laat glas altijd vervangen door de specialist.

LET OP! NIEUWE SUBSIDIEREGELING PER 2 SEPTEMBER 2019

Vanaf 2 september 2019 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Er is in totaal 84 miljoen Euro beschikbaar. De regeling betreft:

  • Spouwmuurisolatie (isoleren bestaande spouwmuren)
  • Dakisolatie (isoleren bestaand dak of zolder of vlieringvloer)
  • Gevelisolatie (binnen en buitengevel)
  • Vloerisolatie / kruipruimte isolatie
  • Bodemisolatie / kruipruimte isolatie
  • Hoogrendementsglas (HR++ glas of Triple Glas).

DE SUBSIDIE BEDRAAGT ZO’N 20% VAN HET TOTAALBEDRAG MET EEN MAXIMUM VAN € 10.000 TOT € 15.000.

Wees er snel bij, want op=op

VRAAG NU OFFERTES AAN MET GEBRUIKMAKING VAN DE NIEUWE SUBSIDIEREGELING!

Glaszetter beoordelen

Wilt u een glaszetter beoordelen en bent u benieuwd waar u op dient te letten? Een goede glaszetter komt de situatie eerst ter plaatse even bekijken, om na te gaan of het mogelijk is om uw glas te vervangen door dubbel glas, of wat er nodig is om de nieuwe ruit te plaatsen.

Daarnaast kan een glaszetter u voorrekenen wat glas met een betere isolatie u per jaar op kan leveren. Op die manier kunt u zelf eenvoudig nagaan of het de moeite waard is om het glas te vervangen.

Glaszetten is een specialistisch werk wat nauwkeurig dient te gebeuren. Met name isolatieglas is erg zwaar en moet op de correcte manier worden geplaatst om zo de isolatiewaarde te halen die het belooft. U kunt bijvoorbeeld letten of de glaszetter een GBO certificaat heeft.

Glas vervangen na schade

Heeft u te maken met schade en wilt u daarom uw glas vervangen? Kies dan een glaszetter met een 24-uurs service, zodat u direct contact op kunt nemen en u de ruit zo snel mogelijk kunt laten vervangen. Is de ruit helaas niet op voorraad? Geen probleem, de glaszetter zal dan zorgen voor een tijdelijke oplossing.

Indien u meer tijd heeft, kunt u online meerdere offertes opvragen en wellicht gebruik maken van een scherpe glas aanbieding.

Energiezuinig en isolerend HR ++ glas

Energiezuinig en isolerend HR ++ glas

Bespaar fors op een glaszetter: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende glaszetter offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen van een glaszetter?

Profiteer nu !

LAGE BTW op arbeidskosten energiezuinig glas aanbrengen!

Maak gebruik van de stimuleringsregeling van de overheid! Voor de komende jaren is vastgelegd dat ten behoeve van energiezuinig glas werkzaamheden aan de woning op het arbeidsdeel van de totale isolatiekosten slechts 9% btw betaald hoeft te worden in plaats van de reguliere 21%. Over materiaalkosten wordt overigens wel 21% btw geheven.

  • BTW op arbeidskosten (voor isolatiewerkzaamheden) 9% 9%
  • BTW op materiaalkosten (voor isolatiewerkzaamheden) 21% 21%

Offerte voor glas

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen bij glaszetters bij u in de buurt. Deze kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken. Let naast de prijs ook op de geboden garantie, snelheid van uitvoering en of de glaszetter de benodigde certificaten bezit.

Het vergelijken van prijzen loont!

Het vergelijken van prijzen loont!

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio. U kunt deze dan vergelijken.

 

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld!

 

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!