Alarminstallatie

Slim geld besparen door Beveiligingsbedrijven gratis te vergelijken

Alarminstallatie

Wilt u gebruik maken van een alarminstallatie in de woning, zodat u veilig van huis kunt gaan en u met een gerust hart kunt gaan slapen? U kunt hiervoor gebruik maken van een eenvoudig systeem, maar ook uitgebreide alarmsystemen met camera’s, rookmelders, sensoren, bewegingsmelders, bedieningspanelen etc. behoren tot de mogelijkheden. Laat u goed adviseren over wat mogelijk is.

Er zijn grofweg drie soorten alarmsystemen, namelijk draadloze, bekabelde en hybride alarmsystemen. Hybride betekent dat het een deels bekabeld systeem is dat met draadloze componenten uitgebreid kan worden.

Een inbraakalarm is modulair opgezet en kan bijvoorbeeld met brandsensoren of camera's uitgebreid worden.

Een inbraakalarm is modulair opgezet en kan bijvoorbeeld met brandsensoren of camera's uitgebreid worden.

Wat doet een installateur van een alarminstallatie

Een installateur van een alarminstallatie zorgt voor de daadwerkelijke installatie, maar kan u ook adviseren over de modules en werking hiervan. Heeft u bijvoorbeeld een draadloos camerasysteem nodig, of wilt u gebruik maken van magneet- en glassensors?  Bent u op zoek naar een afschrikwekkende dummy-camera of een grote lamp met een bewegingsmelder.

De installateur kent de alarminstallatie goed en kan u vertellen over de mogelijkheden op dit gebied. U kunt aangeven waar u naar zoekt in een dergelijke installatie, de installateur kan u aangeven welke toepassingen er het best geschikt zijn en welke kosten dit met zich mee zal brengen.

Tegenwoordig zijn draadloze alarmsystemen het meest populair ondanks dat ze wat duurder in aanschaf zijn dan bekabelde alarmsystemen.

Prijzen alarminstallatie

Een draadloos alarmsysteem kost gemiddeld zo’n € 250,- in aanschaf. U heeft dan een basis alarmsysteem. Een uitgebreid draadloos alarmsysteem kost gemiddeld € 600,-.

Voor een basis bekabeld alarmsysteem betaalt u gemiddeld zo’n € 200,- en voor een uitgebreide versie circa € 500,-. Een hybride alarmsysteem is te koop vanaf € 300,-

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief plaatsing. Het plaatsen van een eenvoudig alarmsysteem kunt u ook zelf doen; u bespaart daarmee op de kosten. Wilt u toch liever de zekerheid dat het alarmsysteem goed wordt geïnstalleerd? Houd dan rekening met kosten tussen de € 150,- en € 300,- voor de plaatsing door een installateur.

Uit onderzoek is gebleken dat een combinatie van licht en alarminstallatie de beste remedie tegen inbraken is.

Uit onderzoek is gebleken dat een combinatie van licht en alarminstallatie de beste remedie tegen inbraken is.

Offerte voor een alarminstallatie

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier online, gratis en geheel vrijblijvend offertes voor alarminstallatie systemen aanvragen bij beveiligingsbedrijven bij u uit de buurt. Deze kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken.

Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar het soort alarm dat zij aanbieden, of er uitbreidingsmogelijkheden zijn, welke garantie zij bieden en of de prijs inclusief plaatsing is. Let daarnaast (indien van toepassing) ook op welke communicatiekiezer er wordt aangeboden (LAN, GSM of PSTN) en of deze kosten inclusief zijn of niet.

Bespaar fors op een nieuwe alarminstallatie: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende alarminstallatie offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een alarminstallatie?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!