Ongedierte Bestrijding

Slim geld besparen door Ongediertebestrijders gratis te vergelijken

Ongedierte bestrijding

Wilt u gebruik maken van ongedierte bestrijding, bijvoorbeeld omdat u last heeft van muizen of ratten? Afhankelijk van uw woonsituatie kunt u in sommige gevallen een beroep doen op de woningbouwvereniging of de gemeente, waardoor u daar niets voor hoeft te betalen.

Wespen zorgen in Nederland in de zomermaanden voor veel overlast. Slechts 1 kleine opening is voldoende om wespennesten te krijgen.

Wespen zorgen in Nederland in de zomermaanden voor veel overlast. Slechts 1 kleine opening is voldoende om wespennesten te krijgen.

Ongediertebestrijder inschakelen

Heeft u een koophuis of kunt u bij de gemeente helaas niet terecht? Dan kunt u zelf een ongediertebestrijder inschakelen. Hij of zij kan u van dienst zijn met de verdelging van bijvoorbeeld wespen, of ervoor zorgen dat u geen last meer zal hebben van kakkerlakken, mieren, zilvervisjes, muizen, insecten etc. Ongedierte is niet alleen schadelijk voor uw gezondheid, maar kan ook uw huis/vloer aantasten. Actie is dus nodig!

 

Het is van groot belang om de bron van het ongedierte op te sporen, zodat de kakkerlakken, muizen, wespen, boktorren, insecten of andersoortig ongedierte zich er niet opnieuw zullen vestigen. Het is ook van belang dat alle eitjes/nesten vernietigd worden, zodat er geen nieuwe generatie ongedierte komt. Een goede ongediertebestrijder gaat eerst op zoek naar de bron, om daarna de symptomen (het ongedierte zelf) te bestrijden. Elk soort ongedierte heeft zijn eigen plan van aanpak.

Kosten ongedierte bestrijding

De kosten van ongedierte bestrijding hangen sterk af van waar u last van heeft. Muizen of ratten bestrijden kost u gemiddeld € 70,- à € 90,- per keer, zilvervissen ca. € 60,- vlooien € 80,- en wespen ca. € 50,-.

Een ongediertebestrijder die u helpt bij het bestrijden van kakkerlakken zal daar in veel gevallen een tarief per uur voor rekenen, omdat het soms lastig is om op zoek te gaan naar de bron. Uiteraard kunt u hier zelf alvast naar zoeken, om het de specialist gemakkelijker te maken om de kosten in te schatten en een totaalprijs af te geven.

 

Ook bieden sommige ongediertebestrijders een abonnement aan. Zij komen dan een aantal keren per jaar bij u langs voor een vast bedrag per maand. Bedragen variëren tussen € 5,- en € 25,- per maand.

Muizen in voorraadkasten, keukens, schuren en spouwmuren zijn een bron van overlast en lastig zelf te bestrijden.

Muizen in voorraadkasten, keukens, schuren en spouwmuren zijn een bron van overlast en lastig zelf te bestrijden.

Offerte voor ongedierte bestrijding

Wilt u zo snel mogelijk een specialist inschakelen voor ongedierte bestrijding en ze vergelijken op basis van de kosten die ze u in rekening zullen brengen? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen bij ongediertebestrijders bij u in de buurt. Het is voldoende om aan te geven wat er aan de hand is, zodat zij u hier zo snel mogelijk mee van dienst kunnen zijn.

Bespaar fors op ongediertebestrijding: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende ongediertebestrijding offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor ongediertebestrijding?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!