Vloerisolatie

Slim geld besparen door Vloer Isolatie bedrijven gratis te vergelijken

Vloerisolatie is heel rendabel

Wilt u vloerisolatie aan laten brengen, om ervoor te zorgen dat u weer warme voeten heeft, of zodat u minder hoeft te stoken om het in huis toch lekker warm te krijgen?

Vloerisolatie is samen met dakisolatie en spouwmuurisolatie een heel rendabele vorm van het isoleren van uw woning, aangezien het om grote oppervlaktes gaat. Indien het bouwjaar van uw woning van voor 1980 is, dan is uw vloer standaard niet geïsoleerd. Onder de vloer bevindt zich of uw kruipruimte of de bouwgrond. Deze ondergronden zijn vaak vochtig en dat merkt u gelijk aan uw vloer (voelt koud en onbehaaglijk aan), maar ook aan uw energierekening! U moet beduidend meer stoken om een comfortabel leefklimaat te krijgen.

 

Het isoleren van uw vloer is een uitstekende en rendabele optie. U kunt gebruik maken van verschillende materialen, in de meeste gevallen worden deze in de kruipruimte tegen de onderzijde van de begane grond vloer aan geplaatst. Enkele voorbeelden zijn: Polystyrene vloerisolatie, PUR, PIR, folie en glaswol. Laat u vooraf goed informeren over de verschillende eigenschappen van de soorten vloerisolatie.

LET OP! NIEUWE SUBSIDIEREGELING PER 2 SEPTEMBER 2019

Vanaf 2 september 2019 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Er is in totaal 84 miljoen Euro beschikbaar. De regeling betreft:

  • Spouwmuurisolatie (isoleren bestaande spouwmuren)
  • Dakisolatie (isoleren bestaand dak of zolder of vlieringvloer)
  • Gevelisolatie (binnen en buitengevel)
  • Vloerisolatie / kruipruimte isolatie
  • Bodemisolatie / kruipruimte isolatie
  • Hoogrendementsglas (HR++ glas of Triple Glas).

DE SUBSIDIE BEDRAAGT ZO’N 20% VAN HET TOTAALBEDRAG MET EEN MAXIMUM VAN € 10.000 TOT € 15.000.

Wees er snel bij, want op=op

VRAAG NU OFFERTES AAN MET GEBRUIKMAKING VAN DE NIEUWE SUBSIDIEREGELING!

Vloerisolatie wordt tegenwoordig standaard aangebracht voordat een vloer gestort wordt.

Vloerisolatie wordt tegenwoordig standaard aangebracht voordat een vloer gestort wordt.

Vloerisolatie of Kruipruimte isolatie?

Vloerisolatie is iets anders dan kruipruimte isolatie, het is van belang om dit onderscheid goed te maken.

 

Kruipruimte isolatie wordt vooral toegepast als er een vochtprobleem is in uw woning. Dus heeft u last van een vochtige kruipruimte, optrekkend vocht, kou in huis, schimmelvorming en/of last van een muffe lucht in huis? Dan is kruipruimte isolatie een uitstekende oplossing, want het helpt de kruipruimte droog te houden en daardoor wordt de gehele conditie van uw woning beter. Bij kruipruimte isolatie wordt op de bodem van uw kruipruimte een isolatielaag aangebracht. Wilt u meer weten over kruipruimte isolatie klik dan hier.

Vloerisolatie wordt vooral toegepast als u last heeft van een koude vloer. Het is een heel andere manier van isoleren dan bij kruipruimte isolatie, want bij vloerisolatie wordt het isolatiemateriaal aan de onderkant van de begane grond vloer aangebracht en zorgt ervoor dat de temperatuur van de vloer niet te ver af zal koelen. Bij zowel kruipruimte- als vloerisolatie zult u merken dat u op uw energiekosten zult besparen.

Er zijn verschillende isolatiematerialen mogelijk voor vloerisolatie, zoals o.a. polystyreen vloerisolatie, PUR of PIR vloerisolatie, minerale isolatiewol of thermokussens. Laat u vooraf door het vloerisolatie bedrijf goed informeren over de verschillen, levensduur, isolatiewaarde, kosten en welk materiaal op het gebied van vloerisolatie in uw geval het best geschikt is.

Wat kost vloerisolatie?

Benieuwd naar wat vloerisolatie kost?

De kosten hangen uiteraard sterk af van de materialen, maar bij een vloer tot 25 vierkante meter kunt u rekenen op ongeveer € 1.250,- aan kosten. Een vloeroppervlak van 50 vierkante meter zou bijvoorbeeld een kleine € 1.900,- kosten.

Dit geeft aan dat de kosten per vierkante meter afnemen op het moment dat het vloeroppervlak groter is. Wilt u vloerisolatie laten aanbrengen en besparen op de kosten? Doe dit dan voor meerdere vertrekken, of maak wellicht gebruik van een samenwerking met de buren zodat de prijs per m2 naar beneden kan.

Bespaar fors op vloerisolatie: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende vloerisolatie offertes.

1 Step 1
Uw regio bepalen
Aanhef
Voornaamyour full name
Achternaamyour full name
Straatnaamyour full name
Huisnryour full name
Postcodeyour full name
Woonplaatsyour full name
Bedrijfsnaam (optioneel)your full name
Uw telefoonnummerWij hebben een correct telefoonnummer nodig in geval van aanvullende vragen

Attentie: alleen volledige aanvragen met correcte gegevens worden in behandeling genomen.

Informatie over uw woning
Van welk materiaal is de begane grond vloer gemaakt?
Diepte kruipruimte(om werkruimte en soort isolatiemateriaal te bepalen)
Afmetingen te isoleren vloeroppervlakte (schattting in m2)your full name
ToelichtingMeer details
0 /
Previous
Next

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor vloerisolatie?

Profiteer nu !

LAGE BTW op arbeidskosten vloerisolatie aanbrengen!

Maak gebruik van de stimuleringsregeling van de overheid! Voor de komende jaren is vastgelegd dat ten behoeve van isolatiewerkzaamheden aan de woning op het arbeidsdeel van de totale isolatiekosten slechts 9% btw betaald hoeft te worden in plaats van de reguliere 21%. Over materiaalkosten wordt overigens wel 21% btw geheven.

  • BTW op arbeidskosten (voor isolatiewerkzaamheden) 9% 9%
  • BTW op materiaalkosten (voor isolatiewerkzaamheden) 21% 21%
Vloerisolatie zorgt voor een warme en droge vloer die veel behaaglijker aanvoelt en waarmee u bovendien fors op energiekosten zult besparen.

Vloerisolatie zorgt voor een warme en droge vloer die veel behaaglijker aanvoelt en waarmee u bovendien fors op energiekosten zult besparen.

 

Offerte voor vloerisolatie

Wilt u precies weten wat de vloerisolatie kosten zullen zijn op het moment dat u gebruik wenst te maken van een isolatiebedrijf bij u uit de buurt? U kunt hier online heel eenvoudig, gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes aanvragen, zodat u daar een goed beeld van krijgt. De vloerisolatiebedrijven vertellen u graag meer over de diverse materialen, hoe ze te werk gaan en hoe ze ervoor zorgen dat u daar zo min mogelijk last van heeft. Door offertes met elkaar te vergelijken kunt u geld besparen op vloerisolatie. Dankzij vloerisolatie heeft u straks weer lekker warme voeten, zodat u kunt genieten van het maximale comfort in uw woning en bespaart u ook nog eens op uw energiekosten.

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio. U kunt deze dan vergelijken.

 

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld!

 

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!