Zonnepanelen

Slim geld besparen door Zonnepaneel Installateurs gratis te vergelijken

Installateurs voor zonnepanelen met elkaar vergelijken

Wilt u gebruik maken van zonnepanelen op uw dak? Zonne energie is zelfs in Nederland heel rendabel en het verhoogt de waarde van uw woning. Zonnepaneel installaties kunnen in drie soorten onderverdeeld worden; netgekoppelde PV-installatie, autonome PV-installatie of een zonneboiler installatie.

Wilt u weten hoeveel energie u kunt besparen, want zonnepanelen kosten, welk soort zonnepanelen voor uw woning geschikt  zijn, wat de terugverdientijd is en of er subsidies voor zonnepanelen beschikbaar zijn?

Laat u dan goed informeren door de zonnepaneel installateur. Het is verstandig om de zonnepaneelbedrijven goed met elkaar te vergelijken en dan niet alleen te kijken naar de prijs, maar ook naar kwaliteit en de garantie die zij bieden.

Het monteren van zonnepanelen is een secuur werk waarbij de perfecte positionering ten opzichte van de zon belangrijk is.

Het monteren van zonnepanelen is een secuur werk waarbij de perfecte positionering ten opzichte van de zon belangrijk is.

Installateurs zonnepanelen beoordelen

Wilt u de zonnepanelen installateurs op een goede manier met elkaar vergelijken?

Zoals gezegd moet u niet alleen letten op de prijs, maar ook kijken naar de kwaliteit van de zonnepanelen. Maar hoe weet u of de kwaliteit goed is? U kunt dan onder andere kijken naar Zonnekeur, een keurmerk voor installateurs van zonnepanelen. Bedrijven met het keurmerk Zonnekeur beschikken over voldoende vaardigheid om de zonnepanelen te plaatsen, zorgen voor een goede bedrijfsvoering waarop u kunt vertrouwen en leveren producten van hoge kwaliteit. U krijgt bijvoorbeeld standaard 5 jaar garantie op de installatie, wat betekent dat u hier zonder zorgen gebruik van kunt maken. Daarnaast kunnen zij u goed adviseren over het rendement, de grootte van het systeem dat u het best aan kunt schaffen en wat u dat aan energie gaat besparen.

Woning die voorzien zijn van zonnepanelen hebben een hogere verkoopwaarde, een beter Energielabel en een gunstig energieverbruik

Woning die voorzien zijn van zonnepanelen hebben een hogere verkoopwaarde, een beter Energielabel en een gunstig energieverbruik

Offertes voor zonnepanelen aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten voor het installeren van zonnepanelen, of bent u benieuwd naar de periode die u nodig heeft om de investering terug te verdienen? U kunt hier online eenvoudig, gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes aanvragen bij zonnepaneel installateurs in de buurt, zodat u die met elkaar kunt vergelijken. U krijgt zo een goed beeld van de kosten, de opbrengsten en de garanties waar u op kunt rekenen bij de installatie van zonnepanelen bij u op het dak.

Zonnecollectoren

Zonnecollectoren

Bespaar fors op zonnepanelen: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende zonnepanelen offertes.

 

1 Step 1

Let op: u kunt de volledige btw op zonnepanelen terugvragen via de belastingdienst. (21% van het totaalbedrag) 

Bent u eigenaar van de woning?
Wat voor soort dak heeft u?
Hoeveel kWh verbruikt u per maand (schatting)
Wanneer wilt u de zonnepanelen laten plaatsen?
Eventuele toelichting (wensen, bijzonderheden etc.).
0 /
Uw contactgegevens
Particuliere of zakelijke aanvraag?
Bedrijfsnaam
Aanhef
Voornaamyour full name
Achternaamyour full name
Straatnaamyour full name
Huisnryour full name
Postcodeyour full name
Woonplaatsyour full name
Uw telefoonnummerWij hebben een correct telefoonnummer nodig in geval van aanvullende vragen

Attentie:

  • alleen volledige aanvragen met correcte gegevens worden in behandeling genomen.

Previous
Next

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor zonnepanelen?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!