Verhuisbedrijf Internationaal

Slim geld besparen door Verhuisbedrijven gratis te vergelijken

Voordelig verhuizen naar en vanuit het buitenland

Wilt u verhuizen naar het buitenland, of vanuit het buitenland weer terugkeren naar Nederland? Bij een gewone verhuizing komt er al stress bij kijken en helemaal als het om een internationale verhuizing gaat. Nu ligt het er ook aan waar u naar toe wilt verhuizen; een verhuizing naar Duitsland of Frankrijk is toch wat anders dan naar de Verenigde Staten of naar Australië.

En wat kost een internationale verhuizing dan? Hoe lang zijn uw spullen onderweg? Wordt het over land, zee of per luchtvaart vervoerd? U kunt hier online offertes aanvragen bij verschillende verhuisbedrijven, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten waar u rekening mee dient te houden.

Internationale verhuisbedrijven rekenen gunstigere tarieven dan wanneer u zelf het transport gaat regelen.

Internationale verhuisbedrijven rekenen gunstigere tarieven dan wanneer u zelf het transport gaat regelen.

Verhuizen naar het buitenland

Bij een (internationale) verhuizing heeft u te maken met het laden van uw spullen, het daadwerkelijke transport en het lossen van uw spullen. Logischerwijs is het transport daarbij de grootste kostenpost. Daarnaast kunt u extra service inhuren, zoals het in- en uitpakken van uw spullen, het demonteren en monteren van uw meubels etc.

Een internationale verhuizing binnen Europa zal bijna altijd over de weg plaatsvinden. Verhuist u verder weg dan moet u rekening houden met het feit dat transport per luchtvaart duurder is dan transport per zeevaart. Wij raden u aan om het inpakken van de verhuiscontainer aan het verhuisbedrijf over te laten om schade tijdens transport te voorkomen.

Allereerst moet u nagaan hoeveel spullen u heeft die vervoerd moeten worden (uitgedrukt in m3). Aan de hand daarvan kan er bepaald worden hoe groot de verhuiswagen of (zee)container moet worden. Een verhuiswagen is meestal 20 – 50 m3. Indien uw spullen niet in 1 container passen, dan is het het overwegen waard om de overige spullen (indien mogelijk) zelf te verhuizen en geen tweede container te huren. Dat scheelt een hoop in de kosten.

U kunt zich direct richten op de prijs, maar ook de service, garantie en ervaring speelt bij een internationale verhuizing een grote rol. Er komt een hoop kijken bij een vertrek naar het buitenland, waardoor het van grote toegevoegde waarde is op het moment dat de verhuizers het werk netjes voor u uit handen nemen. Met name als u naar een ander continent verhuist, komt er een hoop papierwerk bij kijken.

Richt u daarnaast heel goed op een tijdige levering van uw spullen, omdat u vaak niet zelf mee zal reizen met uw spullen.

Tarieven internationale verhuizing

De tarieven van een internationale verhuizing vanuit Nederland of juist terug naar Nederland zijn onder andere afhankelijk van de hoeveelheid spullen, de afstand die u wenst te overbruggen en of het een transport over de weg of per zeevaart of luchtvaart betreft.

Let vooral goed op de duur van de verhuizing en de ervaring die men heeft met verhuizingen naar het land van bestemming. Kent de verhuizer de lokale regels en gebruiken? Werken ze samen met lokale verhuizers en hoe is de garantie en schadeverzekering geregeld? Allemaal zaken die bijdragen aan een spoedige en soepele afhandeling, waardoor de internationale verhuizing vlotter zal verlopen.

Omdat tarieven van zoveel verschillende factoren afhankelijk is, is het moeilijk om te zeggen wat een internationale verhuizing kost. Om u toch een indicatie te geven moet u denken aan een gemiddelde prijs van zo’n € 5.000,- als u naar Zuid-Frankrijk wilt verhuizen. Als u naar de Oostkust van de Verenigde Staten van Amerika wilt verhuizen dan bent u gemiddeld € 8.500,- kwijt. Als Australië u land van bestemming is dan moet u rekening houden met een gemiddelde prijs tussen de € 8.000,- en € 10.000,-

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en vergelijk deze met de kosten die u kwijt zou zijn indien u de verhuizing compleet zelf zou doen.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en vergelijk deze met de kosten die u kwijt zou zijn indien u de verhuizing compleet zelf zou doen.

Offerte voor internationale verhuizing

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere internationale verhuisoffertes aanvragen bij verhuisbedrijven bij u in de buurt. Deze kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken. Let bij het vergelijken niet alleen op de prijs, maar ook op ervaring, garantie, schadeverzekering en op hoe lang uw spullen onderweg zullen zijn.

Bespaar fors op een internationale verhuizing: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende internationale verhuisoffertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een internationale verhuizing?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!