Spackspuitwerk

Slim geld besparen door Stukadoorsbedrijven gratis te vergelijken

Spackspuitwerk

Wilt u spackspuitwerk laten aanbrengen, of in ieder geval een offerte aanvragen om dit te vergelijken met andere vormen van wand- en plafondafwerking? Het vormt een relatief voordelige keuze, waar veel mensen graag gebruik van maken.

Spackspuitwerk wordt ook wel spacken, spackwerk of spackspuiten genoemd en is heel wat anders dan stucwerk. Bij spackspuiten wordt er met een spuitmachine onder hoge druk een pleisterlaag op de muren en/of plafonds aangebracht. Dit spackspuiten gebeurt in 2 lagen; eerst wordt de muur of het plafond egaal gemaakt en worden kleine oneffenheden weggewerkt en vervolgens komt de afkorrellaag wat de structuur bepaalt.

Heeft uw plafond of muur echter grote oneffenheden, scheuren of zit er een nicotinelaag op? Dan is spackspuiten niet geschikt voor uw woning en krijgt u te maken met stuc- en pleisterwerk.

Bij stucwerk moet er eerst een voorstrijklaag worden aangebracht voordat men daadwerkelijk met stucen kan aanvangen. Klik hier indien u meer informatie wilt hebben over stucwerk.

Spackspuitwerk geeft een heel mooi resultaat. Goede voorbereiding zoals afplakken is belangrijk.

Spackspuitwerk geeft een heel mooi resultaat. Goede voorbereiding zoals afplakken is belangrijk.

Spackspuitwerk op wanden en plafonds

U kunt gebruik maken van spackspuitwerk voor zowel de wanden als het plafond. Nieuwbouwwoningen worden standaard opgeleverd met spuitwerk op het plafond, doorgaans met een relatief grove korrel. Het is vervolgens mogelijk om ook de wanden op een vergelijkbare wijze af te laten werken. Heeft u een bestaande woning die u van een nieuwe kleur of structuur op de wand wilt voorzien?  Ook dan kunt u gebruik maken van spackspuitwerk mits de eventuele oneffenheden niet al te groot zijn.

Een nadeel van spackspuiten is dat het kan spetteren, dus alles moet goed afgeplakt worden. Dit kunt u de stukadoor laten doen, maar als u op de kosten wilt besparen kunt u dit natuurlijk ook zelf doen.

Korrelgrootte en kleur kiezen

Binnen het spackspuitwerk heeft u een aantal verschillende keuzes, bijvoorbeeld met betrekking tot de korrelgrootte en de kleur waar u gebruik van wenst te maken. Er zijn vele kleuren beschikbaar, waardoor spackspuitwerk niet onderdoet voor het sausen van de wand.

Met het oog op de korrel kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van dolomiet, die verkrijgbaar is van een zeer fijne tot een meer grove structuur, net wat u mooi vindt. Een goede stukadoor kan u hier meer over vertellen en voorbeelden laten zien, zodat u op basis van uw visuele waarneming een keuze kunt maken voor het juiste type spackspuitwerk.

Veel kleur en korrelgrootte mogelijkheden geven een mooi resultaat, zelfs op kalkstenen bedrijfsmuren.

Veel kleur en korrelgrootte mogelijkheden geven een mooi resultaat, zelfs op kalkstenen bedrijfsmuren.

Spackspuitwerk tarieven en offerte

De spackspuitwerk tarieven hangen onder andere af van de hoeveelheid wanden of plafonds die u wilt laten spuiten. De tarieven voor een enkele wand liggen relatief hoog, terwijl u de volledige woning wit kunt laten spuiten vanaf zo’n € 7,- per vierkante meter. Indien u een kleur wilt dan ligt de prijs op ca. € 9,- per vierkante meter.

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? Dan kunt u hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen bij stukadoors bij u in de buurt. Deze kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken. Let bij het vergelijken van prijzen op of de prijs inclusief afplakwerk en alle materialen zijn.

Let op! Er geldt voor stukadoorswerkzaamheden (hieronder valt ook spackspuitwerk) een aparte laag btw-regeling waarbij niet alleen op de arbeidskosten in plaats van 21% slechts 6% btw wordt geheven, maar ook over de materiaalkosten. Maak daar gebruik van!  De enige voorwaarde is wel dat het om een woning gaat van minimaal 2 jaar oud.

Bespaar fors op spackspuitwerk: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende spackspuitwerk offertes.

 

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor spackspuitwerk?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!