Tegelzetter

Slim geld besparen door Tegelzetters gratis te vergelijken

Goede tegelzetter voor een eerlijke prijs

Zoekt u een goede tegelzetter, die u van dienst kan zijn met het tegelwerk in bijvoorbeeld de badkamer, het toilet of de keuken? Of wilt u de afweging maken om tegels te laten zetten of om het zelf te doen? Dan is het verstandig om meerdere offertes aan vragen. Het is daarbij verstandig om niet alleen op de prijs te letten maar zeker ook op de ervaring van de tegelzetter, aangezien het één van de ambachten is waarbij “gevoel” een belangrijke rol speelt.

Precisie bij het werken is van groot belang bij het zetten van tegels: de uitstraling van een toilet, badkamer of keuken hangt er van af.

Precisie bij het werken is van groot belang bij het zetten van tegels: de uitstraling van een toilet, badkamer of keuken hangt er van af.

Een tegelzetter is een vakman

Een goede tegelzetter is een ware vakman. Goed tegelwerk valt bijvoorbeeld te herkennen aan het feit dat de tegel uiterst links en uiterst rechts op de wand dezelfde breedte hebben. Een goede tegelzetter meet de wand uit en begint niet zomaar met een hele tegel, om aan de andere kant met een klein randje te eindigen.

Vraag een tegelzetter naar referenties, of beoordeel het tegelwerk zoals dat bij anderen op de wand zit. U kunt eventueel ook kijken of de tegelzetter het keurmerk SGAT-erkenning heeft. Dit keurmerk is door Bovatin (Bond voor Aannemers in Tegelwerken) ingesteld.

Prijzen tegelzetter

De meeste prijzen die tegelzetters afgeven zijn prijzen per m2 of een totaalprijs. Soms kan er ook een prijs per uur gegeven worden, maar dan weet u nog niet echt waar u aan toe bent.

Prijzen zijn afhankelijk van het soort tegel, het legverband en de grootte van de tegels.

  • Soort tegel: natuurstenen tegels zijn zwaarder en kwetsbaarder dan keramische tegels en daardoor duurder om te laten zetten.
  • Legverband: indien u verschillende motieven wilt is dat duurder dan tegels die horizontaal gelegd moeten worden
  • Tegelgrootte: hoe groter de tegel, hoe duurder om te zetten.

Een gemiddelde prijs per m2 inclusief tegels, materiaal en leggen moet u denken aan € 70,- tot € 110,- per m2. Als u een gemiddelde badkamer heeft waarvan de vloer en wanden betegeld moeten worden, dan moet u rekenen op zo’n € 2.750,-

Kleurstelling van de voegen zijn ook van belang voor het eindresultaat.

Kleurstelling van de voegen zijn ook van belang voor het eindresultaat.

Offerte voor tegelwerk

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor tegelwerk aanvragen bij tegelzetters bij u in de buurt. Deze kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken.

Let bij het vergelijken niet alleen op de prijs, maar ook op ervaring, garantie, of er voorrijkosten zijn, of alle materialen inclusief zijn en op welke termijn ze de klus voor u kunnen uitvoeren.

Daarnaast is het soms mogelijk om over uw oude tegels heen te tegelen. Laat u informeren of dat bij u tot de mogelijkheden behoort. Zo niet, dan moet het oude tegelwerk worden verwijderd. Om kosten te besparen kunt u dit wellicht zelf doen, alhoewel een tegelzetter dit ook voor u kan doen. Meestal zal dit op basis van een prijs per uur geoffreerd worden. Een gemiddeld uurtarief voor een tegelzetter bedraagt € 35,- per uur.

Het vergelijken van prijzen loont!

Het vergelijken van prijzen loont!

Bespaar fors op tegelwerk: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende tegelzetter offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen van een tegelzetter?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!