Tuinbestrating

Slim geld besparen door Tuinbestratingsbedrijven gratis te vergelijken

Terras of tuin bestraten voor een scherpe prijs

Wilt u de tuin bestraten of het terras van nieuwe bestrating laten voorzien?  U kunt hiervoor gebruik maken van een vakman, in de vorm van een hovenier of een stratenmaker.

De kosten hangen af van verschillende factoren en zijn opgebouwd uit de kosten van de stratenmaker, de kosten van de bestrating en de eventuele kosten voor extra materialen.

Sierbestrating is een belangrijk onderdeel van de gemiddelde Nederlandse tuin.

Sierbestrating is een belangrijk onderdeel van de gemiddelde Nederlandse tuin.

Tuin bestraten

Wilt u de tuin bestraten? Dan is het allereerst verstandig om na te denken over het type bestrating dat u wenst. Zoekt u bijvoorbeeld naar koppelstones, betonbestrating, flagstones, natuursteen of waaltjes? Natuursteen vraagt om de grootste investering, koppelstones zijn met zo’n € 20,- per vierkante meter aan de andere kant relatief voordelig. Flagstones kosten gemiddeld € 30,- à € 40,- per vierkante meter, vergelijkbaar met de waaltjes waar u gebruik van kunt maken.

 

Uiteraard dient de ondergrond goed te zijn voor het bestraten van de tuin of het terras, waarvoor de stratenmaker mogelijk ophoogzand in rekening zal brengen.

Tuin bestraten kosten

Wilt u de kosten van een tuin bestraten berekenen? Het is van belang om uit te gaan van het uurtarief van de stratenmaker, de kosten voor voeg- en ophoogzand, het leggen van de bestrating en de levering van de stenen zelf. U kunt ervoor kiezen om de bestrating zelf aan te schaffen, maar het is vaak gemakkelijk om dit mee te laten nemen in de offerte van de stratenmaker.

U kunt op die manier een goed beeld krijgen van de totale kosten, zodat u de verschillende hoveniers of stratenmakers goed met elkaar kunt vergelijken.

Een goed ontwerp voor het straatwerk is essentieel. U kunt dat zelf opstellen en overleggen met het stratenmakersbedrijf.

Een goed ontwerp voor het straatwerk is essentieel. U kunt dat zelf opstellen en overleggen met het stratenmakersbedrijf.

Bestraten kosten per m2

Koopt u zelf de stenen en het ophoogzand en heeft u ook zelf al een plan gemaakt van hoe u de tuin of het terras wilt bestraten? Dan kunt u zich richten op de kosten van het bestraten per m2. Vergelijk de verschillende vakmannen op basis van hun scherpe offerte. U kunt rekening houden met een gemiddeld uurtarief van € 35,- per uur voor de stratenmaker, of € 15,- per vierkante meter die de stratenmaker zal leggen.

 

U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes opvragen, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Uit ervaring is gebleken dat prijzen vergelijken de moeite waard is!

Uit ervaring is gebleken dat prijzen vergelijken de moeite waard is!

Bespaar fors op tuinbestrating: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende tuinbestrating offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor tuinbestrating?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!