Tuinaanleg

Slim geld besparen door Hoveniersbedrijven gratis te vergelijken

Tuinaanleg door een hovenier

Wilt u uw tuin opnieuw aanleggen en bent u benieuwd naar de kosten waar u rekening mee dient te houden?

De kosten voor tuinaanleg hangen onder andere af van de inrichting van uw tuin, straatwerk is bijvoorbeeld duurder dan gras en een tuinhuis of schuur kan de kosten flink laten oplopen. U kunt hier terecht voor scherpe offertes.

Goed voorbereidend werk is essentieel voor het goed "aanslaan" van nieuwe graszoden.

Goed voorbereidend werk is essentieel voor het goed "aanslaan" van nieuwe graszoden.

Wat kan een hovenier voor u betekenen?

Een hovenier kan u als het om tuinaanleg gaat van dienst zijn met een aantal verschillende elementen. Een goede tuinman kan een ontwerp voor u maken, met bijvoorbeeld een grasgedeelte, beplanting, straatwerk en een mooie houten vlonder. Wilt u ook een vijver, een tuinhuisje en wellicht een houten schutting of een sierhekwerk? Dit komt terug in de kosten van de tuinaanleg, de vakman kan u uitstekend schetsen waar u rekening mee dient te houden.

Is een tuin aanleggen goedkoop?

Een tuin aanleggen is niet standaard goedkoop. U kunt bijvoorbeeld een tuinhuisje kiezen van € 500,- maar er zijn ook blokhutten met een prijs die tot wel € 5.000,- kunnen oplopen. En een tuin met een groot stuk gras is goedkoper per m2 dan een tuin vol bestrating. De meeste hoveniers rekenen voor tuinaanleg een prijs per m2 en voor het onderhoud van de tuin een prijs per uur. Voor een gemiddelde prijs per uur moet u rekenen op ca. € 30,- à € 40,-

 

U kunt een vakman op het gebied van tuinaanleg het best een volledige offerte op laten stellen, zowel voor het ontwerp, de levering van de materialen en de plaatsing van de beplanting, de bestrating en de andere onderdelen van de tuin. Zo weet u exact waar u aan toe bent. En als u de prijs per onderdeel weet, kunt u deze ook gemakkelijker vergelijken.

De hovenier doet niet alleen de aanleg van de tuin, maar adviseert en levert planten, bomen en struiken goedkoper dan een tuincentrum.

De hovenier doet niet alleen de aanleg van de tuin, maar adviseert en levert planten, bomen en struiken goedkoper dan een tuincentrum.

Offerte tuin aanleggen

U kunt in principe zelf een tuin aanleggen, al is het verstandig om hier een vakman voor in te schakelen. U zorgt er daarmee niet alleen voor dat de tuin een strak ontwerp krijgt, maar ook bespaart u een hoop tijd doordat de specialist sneller en efficiënter werkt dan als u het zelf in uw vrije tijd moet doen. Daarnaast is het ook van belang dat de tuin goed op afschot loopt en dat de afwatering goed is geregeld zodat uw tuin niet blank staat als het heeft geregend. Bovendien heeft u dan ook recht op garantie (Garantie VHG-Hovenier).

 

U kunt hier online heel eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen, zodat u een goed beeld krijg van wat er mogelijk is en wie u in de omgeving van dienst kan zijn. Uit ervaring is gebleken dat het de moeite waard is om prijzen te vergelijken.

Tuinaanleg: Design of liever klassiek. Netjes of wild? Vele mogelijkheden om accenten in uw tuin aan te brengen.

Tuinaanleg: Design of liever klassiek. Netjes of wild? Vele mogelijkheden om accenten in uw tuin aan te brengen.

Bespaar fors op tuinaanleg: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende hovenier offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor tuinaanleg?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!