Tuinonderhoud

Slim geld besparen door Hoveniersbedrijven gratis te vergelijken

Tuinonderhoud door een hovenier

Bent u benieuwd naar de prijzen voor tuinonderhoud?

Houd er rekening mee dat u betaalt voor het uurtarief van de hovenier, de daadwerkelijke kosten van de tuin aanleg en eventueel voor een onderhoudsabonnement, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Onderhoud van een tuin gaat het gehele jaar door. Verschillende beplantingen vereisen verschillende snoeimomenten.

Onderhoud van een tuin gaat het gehele jaar door. Verschillende beplantingen vereisen verschillende snoeimomenten.

Tuinonderhoud prijzen

Wilt u het tuinonderhoud door een vakman laten uitvoeren? Houd er rekening mee dat een hovenier ongeveer € 30,- à €40,- per uur rekent, in combinatie met de eventuele materialen die hij of zij gebruikt. Indien u regelmatig tuinonderhoud wilt laten uitvoeren is het wat dat betreft verstandiger om gebruik te maken van een onderhoudsabonnement.

 

U kunt dit afsluiten vanaf ongeveer € 10,- per maand, zodat u op verschillende momenten in het jaar een hovenier voor uw tuinonderhoud kunt verwachten.

De hovenier doet niet alleen de aanleg van de tuin, maar adviseert en levert planten, bomen en struiken goedkoper dan een tuincentrum.

De hovenier doet niet alleen de aanleg van de tuin, maar adviseert en levert planten, bomen en struiken goedkoper dan een tuincentrum.

Offerte tuinonderhoud

De prijzen van tuinonderhoud kunnen flink oplopen, voor een dagdeel betaalt u al snel een paar honderd euro. Dit heeft deels te maken met de kosten voor tuinaanleg, die zo’n € 50,- à € 100,- per vierkante meter bedragen. U betaalt dan voor zowel de materialen als het uurtarief van de hovenier. Wilt u tijdens het tuinonderhoud bijvoorbeeld nieuwe planten laten plaatsen, of gebruik maken van het opnieuw leggen van de bestrating? De kosten van tuinonderhoud kunnen dan flink oplopen, waardoor het verstandig is om vooraf een offerte aan te vragen.

Bent u benieuwd naar de prijzen die hoveniers bij u in de buurt rekenen? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes opvragen, zodat u inzicht kunt krijgen in de kosten van tuinonderhoud. Op basis van uw specifieke wensen kunnen ze voor het tuinonderhoud of de tuinaanleg een totaalprijs berekenen.

U kunt deze offertes thuis op uw gemak bekijken en vergelijken en aan de hand daarvan zelf bepalen of u het tuinonderhoud zelf gaat uitvoeren, of dat u daar een hovenier voor inschakelt die ervoor zorgt dat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Uit ervaring is gebleken dat prijzen vergelijken de moeite waard is!

Uit ervaring is gebleken dat prijzen vergelijken de moeite waard is!

Bespaar fors op tuinonderhoud: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende tuinonderhoud offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor tuinonderhoud?

 

 

 

 

 

 

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!