Tuinrenovatie

Slim geld besparen door Hoveniersbedrijven gratis te vergelijken

Wat zijn de kosten van een tuinrenovatie?

Heeft u een verwaarloosde tuin met veel onkruid, zijn de schuttingen aan vervanging toe, wilt u een boom verplaatsen of laten verwijderen omdat hij zonlicht tegenhoudt of bent u gewoon toe aan iets anders? Dan is het tijd voor een tuinrenovatie! Bent u benieuwd naar de kosten voor het renoveren van uw voor- of achtertuin? De kosten voor het renoveren van uw tuin zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Gras kunt u bijvoorbeeld laten aanleggen voor € 5,- à € 10,- per m2, het opnieuw aanleggen van bestrating valt een stuk duurder uit.

Goed voorbereidend werk is essentieel voor het goed "aanslaan" van nieuwe graszoden.

Goed voorbereidend werk is essentieel voor het goed "aanslaan" van nieuwe graszoden.

Wat komt er kijken bij een tuinrenovatie?

Om de kosten van een tuinrenovatie goed in te kunnen schatten dient u de hovenier van te voren goed op de hoogte te brengen van wat er dient te gebeuren. Wilt u onkruid laten verwijderen en wat bomen en struiken laten snoeien, of gaat het u om het verplaatsen van een boom en het aanvoeren van grond? Het herstellen van straatwerk of een schutting is het meest prijzig, hier betaalt u een relatief hoog bedrag voor.

Tuinrenovatie kosten

U kunt de tuinrenovatie kosten in laten schatten op basis van uw specifieke wensen. Gemiddeld betaalt u zo’n €50 – €100 per vierkante meter, al merkt u al dat daar een behoorlijke variatie in zit. Wilt u de basis van de tuin grotendeels behouden, zoekt u naar een meer bijzondere uitstraling of wilt u de tuin weer overzichtelijk maken zodat u er geruime tijd mee vooruit kunt?

Op basis van het doel dat u voor ogen heeft en de huidige conditie van de tuin kan een hovenier u een offerte op maat uitbrengen, dus probeer dit zo duidelijk mogelijk over te brengen.

Snoeiwerk van dood en overtollig hout is een belangrijk onderdeel van tuinrenovatie.

Snoeiwerk van dood en overtollig hout is een belangrijk onderdeel van tuinrenovatie.

Offerte voor tuinrenovatie

Wilt u de tuin renoveren en goed op de kosten letten, of bent u benieuwd naar de prijzen voor een tuinrenovatie die de gemiddelde hovenier bij u in de omgeving zal rekenen? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen, zodat u zo snel mogelijk weet waar u aan toe bent. Het is verstandig om de vakman of hovenier onder andere foto’s aan te leveren van uw huidige tuin, eventueel in combinatie met beelden van hoe het eruit zou moeten gaan zien. Op die manier kunt u gerichte offertes verwachten, op basis waarvan u de hoveniers kunt vergelijken.

De hovenier doet niet alleen de aanleg van de tuin, maar adviseert en levert planten, bomen en struiken goedkoper dan een tuincentrum.

De hovenier doet niet alleen de aanleg van de tuin, maar adviseert en levert planten, bomen en struiken goedkoper dan een tuincentrum.

Bespaar fors op tuinrenovatie: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende tuinrenovatie offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een tuinrenovatie?

 

 

 

 

 

 

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!