Verhuizen Nederland

Slim geld besparen door Verhuisbedrijven gratis te vergelijken

Goedkoop verhuisbedrijf met vakkundige service

Zoekt u naar een goedkoop verhuisbedrijf, dat u op een voordelige en efficiënte manier kan helpen met uw verhuizing? Of bent u een afweging aan het maken of het interessant is om de verhuizing uit te besteden of om het toch zelf te doen?

U kunt alles wat met een verhuizing te maken heeft uitbesteden; van het demonteren en inpakken van uw spullen tot het weer in elkaar zetten en uitpakken aan toe. Vanzelfsprekend is hoe meer u zelf doet, hoe meer u kunt besparen op uw verhuizing.

Ervaren verhuizers demonteren en monteren ook meubels en overige objecten indien gewenst. Wel zo gemakkelijk!

Ervaren verhuizers demonteren en monteren ook meubels en overige objecten indien gewenst. Wel zo gemakkelijk!

Goedkoop verhuisbedrijf selecteren

Wilt u een goedkoop verhuisbedrijf selecteren? U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de studentenverhuizers, maar aangezien de concurrentie onder verhuisbedrijven groot is, loont het zeker om meerdere offertes aan te vragen en deze met elkaar te vergelijken.

Prijzen voor een verhuizing zijn uit verschillende componenten opgebouwd. Je hebt allereerst te maken met de kosten van de verhuizer(s) / het verhuisbedrijf, daarnaast de kosten voor de verhuiswagen / het transport alsmede de voorrijkosten.

Houd er dus  rekening mee dat u alle kosten (verhuisbedrijf, transport en voorrijkosten) bij elkaar op moet tellen om vervolgens te kunnen beoordelen of er inderdaad sprake is van een goedkoop verhuisbedrijf.

Tip! Verhuizen doordeweeks is goedkoper dan verhuizen in het weekend, omdat u dan met weekendtoeslagen te maken krijgt. Dus indien het voor u mogelijk is om doordeweeks de verhuizing te plannen, dan is dat qua kostenbesparing zeker aan te raden.

Verhuisbedrijf met ervaring

Daarnaast is het verstandig om een verhuisbedrijf met enige ervaring in te huren. Een verhuizing is vaak al stressvol genoeg en dan is het wel fijn als de zorg u uit handen wordt genomen en alles vlotjes, zonder problemen en zonder beschadigingen verloopt.

Kiest u voor een Erkende Verhuizer? Dan betekent dit dat u onder andere kunt rekenen op een goede garantie en verzekering voor verhuisschade. Sneuvelt er tijdens de verhuizing een mooi meubel of gaan er andere spullen kapot? Dankzij de verzekering loopt dit financieel gezien in ieder geval niet in de papieren. Een Erkende Verhuizer is wel duurder dan een niet Erkende Verhuizer.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en vergelijk deze met de kosten die u kwijt zou zijn indien u de verhuizing compleet zelf zou doen.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en vergelijk deze met de kosten die u kwijt zou zijn indien u de verhuizing compleet zelf zou doen.

Verhuisbedrijf tarieven

Tarieven zijn dus o.a. afhankelijk van hoeveel verhuizers u in wilt huren en hoeveel spullen u te verhuizen hebt (uitgedrukt in m3). Het aantal kuub bepaalt hoe groot de verhuiswagen moet zijn. Daarnaast is de afstand van belang. Bij sommige verhuisbedrijven krijgt u een vaste totaalprijs, maar in de meeste gevallen zult u een tarief per uur ontvangen.

Maar waar moet u dan aan denken? Een verhuiswagen van 20 m3 met 1 verhuizer kost u gemiddeld zo’n € 60,- per uur en een verhuiswagen van 50 m3 met 1 verhuizer kost u gemiddeld zo’n € 75,- per uur. Wilt u meer dan 1 verhuizer, dan komen die kosten er nog bij alsmede de voorrijkosten of kilometerkosten.

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere verhuisoffertes aanvragen bij verhuisbedrijven bij u in de buurt. Deze kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken. Let bij het vergelijken niet alleen op de prijs, maar ook op ervaring, garantie en schadeverzekering.

Verhuislift; er zijn trapliften die tot de negende verdieping of zelfs hoger kunnen reiken.

Verhuislift; er zijn trapliften die tot de negende verdieping of zelfs hoger kunnen reiken.

Bespaar fors op een verhuisbedrijf: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende verhuisoffertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een Verhuisbedrijf Nederland?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!