Schilderwerk Buiten

Slim geld besparen door Schildersbedrijven gratis te vergelijken

Buitenschilder

Is het schilderwerk buiten toe aan een opknapbeurt en bent u op zoek naar een buitenschilder? Of bent u aan het overwegen om dit zelf te doen? Een ervaren schilder kan de klus veel sneller en professioneler klaren. U kunt hier online diverse offertes opvragen, zodat u zelf een afweging kunt maken of het interessant is om het schilderwerk uit te besteden of niet.

Professionele schilders gebruiken steigers om zo op een veilige manier een goede kwaliteit schilderwerk te kunnen leveren.

Professionele schilders gebruiken steigers om zo op een veilige manier een goede kwaliteit schilderwerk te kunnen leveren.

Schilderwerk voor buiten

Wilt u het schilderwerk buiten laten uitvoeren? Houd er rekening mee dat u met name bij houten kozijnen iedere 5 jaar voor nieuw schilderwerk dient te zorgen. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de ligging van uw woning (zon, schaduw, bij zee etc.) en de kwaliteit van de verf die erop zit. Verder is het verstandig om er rekening mee te houden dat vooral de liggende onderdelen zoals de vensterbanken het eerst scheurtjes zullen gaan vertonen. Met goed buitenschilderwerk voorkomt u dat er houtrot of andere problemen ontstaan.

Prijzen schilderwerk buiten

De kosten van schilderwerken aan de buitenzijde van uw woning hangen onder andere af van de te schilderen oppervlakte, wat er geschilderd moet worden (kozijnen, dakkapel, panelen, muur, deur etc.) en welke materialen er nodig zijn zoals bijvoorbeeld een steiger of lange ladders.

Betreft het een groot oppervlak dat geschilderd moet worden, dan zal de schilder meestal een prijs per vierkante meter afgeven. Gaat het om kozijnen of deuren, dan kan er ook een prijs per uur gegeven worden. Een prijs p/m2 of p/uur is in ieder geval handig indien u meerdere offertes met elkaar wilt vergelijken. Aangezien de grootste kostenpost de arbeid is, raden wij u zeker aan om meerdere offertes aan te vragen.

Een buitenschilder is duurder dan een binnenschilder vanwege de soort verf en de materialen. De gemiddelde prijs per m2 voor een buitenschilder ligt tussen € 35,- en € 40,- p/m2. Als we kijken naar het gemiddelde uurtarief van een buitenschilder, dan moet u denken aan ca. € 45,- p/uur.

 

Vooral bij houten kozijnen is regelmatig groot onderhoud noodzakelijk.

Vooral bij houten kozijnen is regelmatig groot onderhoud noodzakelijk.

Profiteer nu! Permanent lage btw regeling schilder- en onderhoudswerk

Er geldt voor schilderwerkzaamheden een aparte laag btw-regeling waarbij niet alleen op de arbeidskosten slechts 9 procent btw wordt geheven, maar ook over de materiaalkosten. Voorwaarde is wel dat het om een woning gaat van minimaal 2 jaar oud. Deze regeling werd van kracht op 15 september 2009. Maak gebruik van de 9 procent btw regeling schilderwerk!

  • BTW op arbeidskosten (voor schilderwerkzaamheden) 9% 9%
  • BTW op materiaalkosten (voor schilderwerkzaamheden) 21% 21%

 

Offerte voor schilderwerk buiten

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor schilderwerk voor buiten aanvragen bij schilders bij u in de buurt. Deze kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken. Let bij het vergelijken niet alleen op de prijs, maar ook op de kwaliteit van de verf, de ervaring van de schilder, hoeveel lagen er worden aangebracht, of het inclusief schuur- en voorbereidend werk is en of het inclusief het materiaal is. U zorgt met het buitenschilderwerk voor zowel de bescherming van het materiaal als voor het behoud van de waarde van de woning, waardoor het van belang is zowel kwaliteit als de prijs mee te nemen in de overweging.

Bespaar fors op schilderwerk buiten: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende buitenschilderwerk offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor buitenschilderwerk?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!