Dakkapel

Slim geld besparen door Dakkapel bedrijven gratis te vergelijken

Dakkapel prijzen vergelijken met meerdere offertes

Wilt u een dakkapel laten plaatsen en daarvoor de prijzen vergelijken? Prijzen hangen o.a. af van het materiaal van de dakkapel. Er zijn dakkapellen van hout, kunststof of houtlook. Daarnaast is de afmeting van belang; betreft het een standaard maat of zoekt u een op maat gemaakt dakkapel? U kunt online meerdere offertes aanvragen, om een idee te krijgen van de prijzen.

Of het nu om een standaard dakkapel gaat of een afwijkend op-maat-model: een dakkapel specialist is noodzakelijk.

Of het nu om een standaard dakkapel gaat of een afwijkend op-maat-model: een dakkapel specialist is noodzakelijk.

Dakkapel prijs op basis van het materiaal

De dakkapel prijs hangt niet alleen af van het materiaal en de afmetingen, maar ook van de afwerking en eventuele opties die u wenst. Voorbeelden van opties zijn rolluiken, draai/kiepraam, nok verhoging, vensterbank, extra isolatie etc.

De houten dakkapel is over het algemeen het meest voordelig in aanschaf. Prijzen liggen voor een prefab model van 2m50 breed en 1m50 hoog op gemiddeld € 3.000,- inclusief de plaatsing ervan. Een houten dakkapel vergt wel onderhoud, houd daar rekening mee. Een kunststof dakkapel is iets duurder in aanschaf, maar vergt geen onderhoud. De kosten liggen over het algemeen rond € 3.800,- (als we uitgaan van dezelfde afmetingen). Wilt u gebruik maken van een polyester dakkapel? U kiest voor een hoogwaardig materiaal, waardoor de kosten tot net even boven de € 4.000,- op zullen lopen.

U kunt zelf de materialen vergelijken, of u daar door de specialist over laten voorlichten.

Alle modellen, maatvoering en materiaalsoorten zijn mogelijk: vraag informatie en prijsopgaves aan.

Alle modellen, maatvoering en materiaalsoorten zijn mogelijk: vraag informatie en prijsopgaves aan.

Offerte voor dakkapel

Wilt u gebruik maken van een extra brede dakkapel? Indien u bijvoorbeeld gebruik wenst te maken van een dakkapel met 3m50 breedte, in plaats van de standaard 2m50 breedte? Dan is de kans groot dat u ongeveer € 750,- bij de kosten op dient te tellen.

 

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen voor een dakkapel bij dakkapel specialisten bij u in de buurt. U kunt de prijs voor dakkapellen vergelijken, maar let er goed op dat er in alle gevallen sprake is van dezelfde materialen en dezelfde afmetingen van de dakkapel. Daarnaast is het verstandig om de vakman naar ervaring te vragen, aangezien dat vaak helpt bij het vlot uitvoeren van de plaatsing en afwerking van de dakkapel.

Bespaar fors op een nieuwe dakkapel: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende dakkapel offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een dakkapel?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!