Elektricien installatiewerk

Slim geld besparen door Elektriciens gratis te vergelijken

Elektriciën: installatiewerk door een voordelige vakman laten uitvoeren

Zoekt u naar een vakman op het gebied van elektriciteit, die u kan helpen bij het aanleggen van verlichting in uw woning of tuin? Of wilt u een groepenkast laten vervangen of een extra stopcontact laten aanleggen? Dan krijgt u te maken met een elektricien.

Omdat de arbeidskosten een groot deel van de prijs bepalen, raden wij u aan om meerdere offertes aan te vragen en de prijzen te vergelijken. Een elektricien zal een prijs per uur met u afspreken. Met alleen een uurprijs bent u er nog niet, want daarnaast heeft u ook te maken met materiaalkosten en eventueel voorrijkosten. Indien het een grote(re) klus betreft is een totaalprijs dan ook aan te bevelen, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Aanleg van een extra groep in de meterkast behoort tot regulaire werkzaamheden van de installatie elektricien.

Aanleg van een extra groep in de meterkast behoort tot reguliere werkzaamheden van de installatie elektricien.

Elektriciteit aanleggen

Een elektricien die installatiewerk voor u uitvoert kan zich onder andere richten op elektrotechniek, het aanleggen van de bekabeling en het onderhoud van uw complete installatie. Wilt u zorgen voor een anti-inbraaksysteem of ervoor zorgen dat de verdeling van de groepenkast duidelijk wordt? Een elektricien levert diverse vormen van installatiewerk op het gebied van elektriciteit.

 

U kunt kiezen voor een niet gecertificeerde elektricien, die is goedkoper dan een elektricien die gecertificeerd is, maar dan heeft u geen garantie. Een beginnend elektricien is ook goedkoper per uur dan een ervaren elektricien. Ook in tijden dat een elektricien het heel druk heeft, zal het tarief per uur stijgen.

Prijzen elektricien

De prijs per uur voor een elektricien loopt uiteen van € 20,- tot € 50,- per uur, maar gemiddeld moet u rekenen op zo’n € 40,- per uur. Zoals gezegd is het bij grote(re) klussen en projecten verstandiger om een totaalprijs af te spreken.

Voor het vervangen van een groepenkast bent u gemiddeld zo’n € 500,- kwijt, voor het aanleggen van een stopcontact zo’n € 50,- en voor het aanleggen van krachtstroom € 300,-

Stopcontacten aanleggen bij nieuwbouw.

Stopcontacten aanleggen bij nieuwbouw.

Offerte Elektricien Installatiewerk

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? Dan kunt u hier online eenvoudig, gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes aanvragen bij elektriciens bij u in de buurt. Deze kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken.

Let naast de prijs ook op garantie, materiaalkosten en eventuele voorrijkosten.

Bespaar fors op een elektricien voor installatiewerk: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende elektricien offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een elektricien installatiewerk?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!