Stratenmaker

Slim geld besparen door stratenmakers gratis te vergelijken

Bestrating laten leggen door een vakkundige stratenmaker

Zoekt u naar een vakman in bestrating? U kunt hier eenvoudig online offertes aanvragen bij stratenmakers bij u in de omgeving. Het is verstandig om de kosten van een stratenmaker per m2 op te vragen, of gebruik te maken van een totaalprijs. Op die manier ziet u in één oogopslag waar u het meest voordelig terecht kunt.

Een goed voorbereide ondergrond is net zo belangrijk als het bestraten zelf en is echt vakwerk.

Een goed voorbereide ondergrond is net zo belangrijk als het bestraten zelf en is echt vakwerk.

Kosten stratenmaker per m2

Bent u benieuwd naar de kosten van een stratenmaker per m2? Dit hangt onder andere af van het type stenen dat u wenst te gebruiken voor de bestrating. Betonbestrating kost bijvoorbeeld zo’n € 20,- à € 30,- per vierkante meter, waaltjes kunt u laten leggen voor € 30,- à € 40,- per vierkante meter. Natuursteen valt vaak wat duurder uit, omdat het bij leisteen en marmer gaat om zware tegels die met beleid behandeld dienen te worden. Verder brengen bijvoorbeeld opsluitbanden, afscheidingsbanden en voeg- en ophoogzand extra kosten met zich mee voor de bestrating.

Een goed ontwerp voor het straatwerk is essentieel. U kunt dat zelf opstellen en overleggen met het stratenmakersbedrijf.

Een goed ontwerp voor het straatwerk is essentieel. U kunt dat zelf opstellen en overleggen met het stratenmakersbedrijf.

Totale kosten van een stratenmaker

Het is het verstandig om de stratenmaker te vragen een totale prijs voor de bestrating af te geven, op basis van uw specifieke wensen. U kunt de totale kosten van een stratenmaker berekenen door uit te gaan van het uurtarief van de stratenmaker, het type bestrating dat u wilt laten leggen en het ophoogzand dat er bijvoorbeeld nodig is. Bepaal aan de hand van de offerte of u de bestrating zelf aanschaft, of dat u deze direct laat mee bestellen door de stratenmaker. In bepaalde gevallen is dat voordeliger, in andere gevallen kunt u zelf profiteren van een aantrekkelijke aanbieding. Let goed op als u een all-in prijs krijgt, wat er exact inclusief is en wat exclusief zoals bijvoorbeeld het uitgraven van de grond.

Er zijn tientallen bestratingspatronen mogelijk doch niet elk patroon is geschikt voor elk soort steen.

Er zijn tientallen bestratingspatronen mogelijk doch niet elk patroon is geschikt voor elk soort steen.

Offerte stratenmaker aanvragen

U kunt hier online eenvoudig, gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes voor uw bestratingsklus aanvragen. U benadert op die manier stratenmakers bij u in de omgeving, die u een scherpe prijs per vierkante meter of een scherpe totaalprijs kunnen afgeven. Probeer de referenties van de stratenmaker te achterhalen, wat de garantie is en ga onder andere na hoe snel de bestrating gelegd zou kunnen worden. Dit zijn naast de prijs belangrijke elementen voor de vergelijking. Op die manier zorgt u ervoor dat u de bestrating goed kunt laten leggen, dat u een eerlijke prijs betaalt en u vervolgens jarenlang plezier zal hebben van uw tuin, terras of oprit.

Wilt u sierbestrating met een klassieke of juist moderne uitstraling? Houd bij de keuze ook de uitstraling van uw woning in het oog.

Wilt u sierbestrating met een klassieke of juist moderne uitstraling? Houd bij de keuze ook de uitstraling van uw woning in het oog.

Bespaar fors op een stratenmaker: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende bestratingsoffertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een stratenmaker?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!