Spouwmuur Isolatie

Slim geld besparen door Spouwmuur Isolatiebedrijven gratis te vergelijken

Spouwmuur isolatie is heel rendabel

Wilt u de spouwmuur na isoleren, om ervoor te zorgen dat de warmte in uw woning beter behouden blijft?

Woningen maken traditioneel gebruik van een spouw, dit zorgt ervoor dat het vocht van buiten niet zomaar door kan slaan. In oudere woningen is er echter niet of nauwelijks isolatie aanwezig, waardoor de warmte van binnen gemakkelijk verloren gaat. Spouwmuur isolatie is een uitstekende en rendabele oplossing om uw woning te isoleren, de behaaglijkheid te vergroten en op energiekosten te besparen.

Ruimte tussen binnen en buitenmuur wordt spouw genoemd en werd tot circa 1985 nooit geïsoleerd.

Ruimte tussen binnen en buitenmuur wordt spouw genoemd en werd tot circa 1985 nooit geïsoleerd.

LET OP! NIEUWE SUBSIDIEREGELING PER 2 SEPTEMBER 2019

Vanaf 2 september 2019 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Er is in totaal 84 miljoen Euro beschikbaar. De regeling betreft:

  • Spouwmuurisolatie (isoleren bestaande spouwmuren)
  • Dakisolatie (isoleren bestaand dak of zolder of vlieringvloer)
  • Gevelisolatie (binnen en buitengevel)
  • Vloerisolatie / kruipruimte isolatie
  • Bodemisolatie / kruipruimte isolatie
  • Hoogrendementsglas (HR++ glas of Triple Glas).

DE SUBSIDIE BEDRAAGT ZO’N 20% VAN HET TOTAALBEDRAG MET EEN MAXIMUM VAN € 10.000 TOT € 15.000.

Wees er snel bij, want op=op

VRAAG NU OFFERTES AAN MET GEBRUIKMAKING VAN DE NIEUWE SUBSIDIEREGELING!

Na isoleren van de spouwmuur

Het na isoleren van spouwmuren gebeurt al jaren, we zorgen er daarmee voor dat u op uw energiekosten kunt besparen. Wat dat betreft is het na isoleren van de spouwmuur één van de meest rendabele investeringen in de duurzaamheid van uw woning, die ervoor zorgt dat de energielasten flink gedrukt kunnen worden.

 

De investeringen verdienen zichzelf snel terug, waardoor het isoleren van spouwmuren een goede eerste stap vormt. Houd er rekening mee dat er verschillende soorten spouwmuur isolatiematerialen bestaan. Zo kunt u onder andere denken aan EPS, Perlietkorrels, PUR, Glaswol en Steenwol. Ze isoleren allemaal, de één wat beter dan de ander.

Bij nieuwe woningen wordt eerst de binnenmuur gezet waarna het isolatiemateriaal wordt aangebracht en vervolgens de buitenmuur. Bij bestaande woningen kan dat niet en zal de spouwruimte op een andere manier bereikt moeten worden. Als we spreken over spouwmuurisolatie dan is dat in de meeste gevallen het isoleren van de spouwruimte bij bestaande woningen, dus het na-isoleren van de spouw.

Welk soort spouwmuurisolatie u kiest is helemaal afhankelijk van uw eigen voorkeur en situatie, maar is ook afhankelijk van de ruimte in uw spouwmuur en hoe dik  het isolatiemateriaal wordt aangebracht. Laat u vooraf goed informeren over de mogelijkheden en de isolatiewaardes van spouwmuur isolatie.

Isoleren van spouwmuren

Spouwmuurisolatie is op een eenvoudige manier aan te brengen, waardoor het relatief gezien één van de goedkopere soorten van woning isolatie is. Het isoleren van spouwmuren doen de meeste isolatiebedrijven door kleine gaten in de muur te boren en daar doorheen het isolatiemateriaal naar binnen te blazen. De gaten in de muur worden vervolgens op een mooie manier weggewerkt, zodat u deze na het afronden van de werkzaamheden nauwelijks nog zult zien.

Meeste energieverlies in een woning gaat via niet geïsoleerd dak en gevel aangezien dat de grootste oppervlaktes zijn.

Meeste energieverlies in een woning gaat via niet geïsoleerd dak en gevel aangezien dat de grootste oppervlaktes zijn.

 

Offerte voor spouwmuurisolatie

Bent u benieuwd naar de kosten voor het na isoleren van uw spouwmuren? U kunt hier online eenvoudig, gratis en geheel vrijblijvend een offerte voor spouwmuurisolatie aanvragen, zodat u direct weet waar u aan toe bent. De kosten hangen onder andere af van het materiaal dat het isolatiebedrijf gebruikt, net als van het uurtarief en de grootte van de opdracht waar het om gaat. Probeer isolatiebedrijven met dezelfde materialen op basis van de prijs met elkaar te vergelijken. Op die manier kunt u het na isoleren van de spouwmuur voordelig uit laten voeren, zonder dat dit aan de andere kant ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit.

Bespaar fors op spouwmuurisolatie: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende spouwmuurisolatie offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor spouwmuurisolatie?

Profiteer nu !

LAGE BTW op arbeidskosten spouwmuur isolatie aanbrengen!

Maak gebruik van de stimuleringsregeling van de overheid! Voor de komende jaren is vastgelegd dat ten behoeve van isolatiewerkzaamheden aan de woning op het arbeidsdeel van de totale isolatiekosten slechts 9% btw betaald hoeft te worden in plaats van de reguliere 21%. Over materiaalkosten wordt overigens wel 21% btw geheven.

  • BTW op arbeidskosten (voor isolatiewerkzaamheden) 9% 9%
  • BTW op materiaalkosten (voor isolatiewerkzaamheden) 21% 21%

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!