Gevelreinigers

Slim geld besparen door Gevelreinigingsbedrijven gratis te vergelijken

Gevelreiniging

Is uw gevel erg vervuild en/of beschadigd en wilt u gebruik maken van gevelreiniging? Uiteraard hangen de kosten onder andere af van de werkzaamheden die u uit wilt laten voeren. Gaat het u om een zeer grondige reiniging met zandstralen of wilt u uw gevel laten reinigen onder hoge druk? Moeten de voegen worden gerenoveerd? Wilt u de gevel ook laten impregneren? Dit alles is van grote invloed op de prijs die u betaalt.

Indien u meer informatie wilt over gevelrenovatie klik dan hier. 

Lagedruk water gevelreiniging met zand met behulp van hoogwerker.

Lagedruk water gevelreiniging met zand met behulp van hoogwerker.

Gevelreiniging methodes

Om de juiste en meest effectieve gevelreinigingsmethode vast te kunnen stellen moet u goed op de hoogte zijn van het type gevel (steen/soort baksteen, hout etc) en het type vervuiling (bijvoorbeeld roet, zoutuitslag, schimmel, mossen/algen etc).

Zo kunt u uw gevel mechanisch laten reinigen, laten reinigen met stoom, reinigen onder hoge druk met koud water en reinigen onder hoge druk met warm water of chemisch laten reinigen. Bij mechanische reiniging wordt de gevel geborsteld en deze methode heeft alleen effect op gladde oppervlaktes en is dus niet echt geschikt voor baksteen of beton. Stoomreiniging is daarentegen wel geschikt voor baksteen. Of chemische reiniging toegepast kan worden is afhankelijk van de gevel en het type vervuiling. Zandstralen is een vrij agressieve vorm van gevelreiniging en niet geschikt voor elke gevel en moet echt door een specialist worden uitgevoerd anders kan uw gevel beschadigen.

U kunt dus verschillende vormen van gevelreiniging laten uitvoeren, dus laat u goed informeren en adviseren door een ervaren gevelreinigingsspecialist. Houd er rekening mee dat gele stenen lastiger te reinigen zijn dan rode stenen, veel gevelreinigers maken daar een onderscheid in.

Prijzen voor gevelreiniging

De prijzen voor gevelreiniging verschillen per gevelreinigingsbedrijf, dus het is aan te raden meerdere offertes aan te vragen en met elkaar te vergelijken. Laat u zich, zoals eerder al gezegd, ook goed informeren welke methode voor uw gevel geschikt is.

Stoomreiniging is de goedkoopste methode en geschikt als uw gevel niet al te erg vervuild is. De gemiddelde prijs ligt op € 5,- tot € 8,- per m2 (reinigen onder hoge druk met warm water is net iets duurder dan het reinigen met koud water). Bij een hardnekkigere vervuiling wordt vaak chemische reiniging toegepast en de gemiddelde prijs daarvoor ligt op € 15,- per m2 evenals voor zandstralen dat bij zware vervuiling en graffiti wordt toegepast.

 

Begroeiing van een muur staat leuk, maar is heel destructief.

Begroeiing van een muur staat leuk, maar is heel destructief.

Offerte voor gevelreiniging

Wilt u exact weten waar u aan toe bent qua mogelijkheden en kosten van reiniging van uw gevel? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen bij gevelreinigers bij u in de buurt. De offertes kunt u vervolgens thuis op uw gemak bekijken er vergelijken. Let naast de prijs ook op de ervaring van de gevelreiniger, zeker als u van plan bent uw gevel te laten zandstralen.

Bespaar fors op gevelreiniging: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende gevelreinigingsoffertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor gevelreiniging?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!