Houten Kozijnen

Slim geld besparen door Kozijnen Leveranciers gratis te vergelijken

Houten kozijnen

Bent u op zoek naar houten kozijnen voor uw nieuwbouwwoning of voor uw bestaande woning? Met houten kozijnen kiest u voor een natuurlijke, warme en traditionele uitstraling. Houten kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde waardoor u op energiekosten kunt besparen. Daarbij is  ook het soort glas dat u kiest van groot belang. Daarnaast zijn houten kozijnen overschilderbaar, dus als u door de tijd een andere kleur wenst is dat mogelijk. Mits u periodiek onderhoud pleegt, hebben de houten kozijnen een lange levensduur.

Daarbij komen we gelijk aan bij de nadelen van houten kozijnen, want ze hebben dus regelmatig onderhoud nodig zoals schilderwerk, schoonmaken en evt. repareren. Daarnaast werk hout, dus bij de fabricage en montage moet met deze houtwerking rekening worden gehouden anders kunnen uw ramen gaan klemmen of kunnen er kieren ontstaan.

Klik hier als u meer informatie wenst over kunststof kozijnen of aluminium kozijnen.

 

Houten raamkozijn

Houten raamkozijn

Hardhouten kozijnen

Indien u hardhouten kozijnen wenst, let er dan goed op of het hardhout een FSC® keurmerk heeft, zodat u zeker weet dat u bijdraagt aan duurzaam bosbeheer.

Hout met een FSC-logo is geproduceerd volgens strenge regels over onder andere legaliteit, bescherming van de natuur en over de rechten en het welzijn van de lokale bevolking en arbeiders (Bron: Wereld Natuur Fonds)

Houten kozijnen prijzen

Vaak wordt de prijs van houten kozijnen uitgedrukt in een prijs per vierkante meter. Dat is wel zo handig als u meerdere offertes met elkaar wilt vergelijken. Om u een prijsindicatie te geven; u moet denken aan een gemiddelde prijs van € 800,- per m2. Dit is inclusief HR++ isolatieglas en montage.

Houten kozijnen: scharnierkozijn

Houten kozijnen: scharnierkozijn

Offerte voor houten kozijnen

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor houten kozijnen aanvragen bij kozijnen leveranciers bij u in de buurt. Deze kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken. Let naast de prijs ook op de ervaring van de specialist, op de isolatiewaarde van het kozijn èn van het glas en op het FSC® keurmerk indien u hardhout wenst.

Houd daarnaast rekening met de onderhoudskosten van houten kozijnen als u prijzen van hout kozijnen wilt vergelijken met kunststof of aluminium kozijnen.

Bespaar fors op houten kozijnen: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende houten kozijnen offertes.

 

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor houten kozijnen?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!