CV / HR ketel installeren

Slim geld besparen door installatiebedrijven gratis te vergelijken

CV Ketel Installeren door een voordelige vakman

Een CV-ketel heeft een levensduur van gemiddeld 15 jaar, daarna kunnen de onderhoudskosten dusdanig hoog worden dat het verstandig is om een nieuwe CV-ketel te kopen. Vaak gaat de installatie samen met de aanschaf van een nieuwe CV-ketel, maar natuurlijk kunt u ook beslissen om zelf de nieuwe ketel te installeren. Houd er wel rekening mee dat het een nauwkeurig en niet ongevaarlijk werk is; u werkt tenslotte toch met gas. Wij raden u aan om de installatie aan een vakman over te laten.

Wij zullen op deze pagina ingaan op specifiek de installatie van een CV-ketel. Indien u meer informatie wilt over het laten onderhouden van uw CV-ketel klik dan hier.

Vervanging van de CV ketel of HR ketel vindt gemiddeld elke 15 jaar plaats.

Vervanging van de CV ketel of HR ketel vindt gemiddeld elke 15 jaar plaats.

Kosten nieuwe CV Ketel

De kosten van een CV ketel installatie hangen af van het type ketel (CV-ketel, VR-ketel, HR-ketel), maar ook van het merk, de CW-waarde en het aantal liter water per minuut dat de ketel kan leveren. De conventionele ketel wordt tegenwoordig niet meer gemaakt. Een HR-ketel (Hoog Rendement) is in aanschaf duurder dan een VR-ketel (Verbeterd Rendement), maar u moet niet alleen kijken naar de prijs, maar ook naar wat u gaat besparen op uw energiekosten. Laat u goed informeren door de CV-ketel installateur, zodat u goed weet waar u aan toe bent, welke ketel voor uw woonsituatie geschikt is en wat de opbrengst van de ketel zal zijn.

Een VR-ketel kost u gemiddeld € 800,- tot € 1.400,- terwijl u voor een HR-ketel tussen de € 1.500,- en € 3.000,- kwijt bent. Er zijn tegenwoordig ook HRe-ketels op de markt die ook elektriciteit kunnen leveren. Voor een HRe-ketel betaalt u gemiddeld € 10.000,- Bij deze prijzen zitten de installatiekosten bij in.

Nieuwe CV ketel laten plaatsen

Wilt u een nieuwe CV ketel laten plaatsen? Houd dan rekening met de kosten voor de installatie. De plaatsing van een CV ketel kost gemiddeld c.a. € 500,-

Voor dat bedrag komt er een monteur bij u langs die ervoor zorgt dat het systeem wordt leeggemaakt, het gas en water wordt afgesloten, de oude ketel wordt gedemonteerd en afgevoerd en dat de nieuwe ketel netjes wordt aangesloten. Daarna wordt de thermostaat geïnstalleerd, het systeem en de ketel weer gevuld en krijgt u uitleg over de werking ervan. Een installateur is hier ca. 4 uur mee bezig.

Indien u zelf een CV ketel kunt verwijderen of kunt plaatsen is het mogelijk om op de kosten te besparen, maar zorg ervoor dat u weet wat u doet.

Houd rekening met meerwerk kosten indien u de ketel bijvoorbeeld op een andere plek geïnstalleerd wilt hebben of dat uw huidige gasleiding te dun is voor uw nieuwe ketel etc.

Het inregelen van de CV-ketel of HR-ketel kan jaarlijks flink schelen in de energiekosten.

Het inregelen van de CV-ketel of HR-ketel kan jaarlijks flink schelen in de energiekosten.

Offerte voor het vervangen van uw CV / HR ketel

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier eenvoudig, gratis en geheel vrijblijvend offertes aanvragen bij CV-ketel installateurs bij u in de buurt. Deze kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken.

Let niet alleen op de prijs, maar ook op hoeveel energiekosten u kunt besparen. Kijk daarnaast ook naar garantie en levertijd en of de prijs inclusief installatie en btw is.

Bespaar fors op een nieuwe CV- ketel of HR-ketel: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende cv/hr ketel offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een CV-ketel of HR-ketel?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!