Airconditioning

Slim geld besparen door Airconditioningbedrijven gratis te vergelijken

Airconditioning voor een goede prijs

Bent u van plan om een airconditioning aan te schaffen, bijvoorbeeld omdat u merkt dat de temperatuur op zomerdagen in huis flink op loopt? U kunt dan gebruik maken van een mobiele airco, of een vaste airco in laten bouwen. Daarbij heeft u de keuze uit een split airco of een multisplit airco.

Een split airconditioning heeft een buiten- en een binnendeel, waarbij de motor dus buiten zit. Een Multisplit airco is eigenlijk hetzelfde als een split airco systeem alleen heeft dit systeem meerdere binnenunits waardoor het mogelijk is meerdere ruimtes te koelen.

 

Airconditioning units kunnen zowel koelen als verwarmen.

Airconditioning kopen

Wilt u een airconditioning kopen? Denk dan allereerst goed na aan welk soort airconditioningsysteem u behoefte heeft. Wilt u een mobiele airco of een vaste? Is het voor u van belang dat deze altijd aanwezig is, of gaat het u puur om de paar hete dagen in het jaar die Nederland kent? Hoe groot is de ruimte die u wilt koelen? Dit is van belang om de juiste capaciteit van een airco te bepalen.

Denk ook na over waar u de airco wilt laten plaatsen; in een slaapkamer is het bijvoorbeeld van belang om te weten hoeveel decibel de airco produceert. Want wat heeft u aan een koele slaapkamer als de airco dusdanig geluid voortbrengt dat u er niet van kunt slapen?

Wat ook niet onbelangrijk is, is hoe energiezuinig de airco is. Laat u goed informeren!

Een mobiele airconditioning is over het algemeen voordeliger in aanschaf, maar een vakman kan u tevens uitleggen dat de kracht schuil gaat in de vaste airco’s, die bijvoorbeeld goed in staat zijn om een grotere ruimte te koelen.

Airconditioning prijzen

De airconditioning prijzen lopen flink uiteen. Een goedkope mobiele airco heeft u al vanaf € 200,-. Voor een vaste airco betaalt u gemiddeld voor tussen € 750,- en € 1.750,- e.e.a. afhankelijk van kW vermogen en kwaliteit (merk).

Een vakman op het gebied van airconditioning kan u hier meer over vertellen en u helpen met het maken van de juiste keuze voor een bepaalde airco.

Vakkundig aansluiten van de buitenunit op de binnenunit is het moeilijkste deel van het werk.

Vakkundig aansluiten van de buitenunit op de binnenunit is het moeilijkste deel van het werk.

Offerte voor airconditioning

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier heel eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor airco systemen aanvragen bij airconditioningbedrijven bij u uit de buurt. Deze kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken.

Let daarbij niet alleen op de prijs van de airco, maar ook op de kwaliteit, het energieverbruik, het aantal decibel en het vermogen (kW). Houd ook in de gaten of de prijs inclusief levering en montage is en of er nog overige aanvullende kosten zijn.

Bespaar fors op een nieuwe airconditioning: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende airconditioning offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een airconditioning?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!