Tuinontwerp

Slim geld besparen door Tuinontwerp specialisten gratis te vergelijken

Tuinontwerp

Een tuin wordt tegenwoordig steeds meer gezien als een verlengstuk van de woning. Bij een goed ontworpen tuin is er sprake van een goede harmonie tussen de woning, de beschikbare ruimte in de tuin, de planten, de gebruikte materialen en kleuren. Er zijn tal van mogelijkheden waar u van te voren goed over moet nadenken. Wilt u een moderne of klassieke tuin? Moet de tuin onderhoudsvriendelijk zijn? Betreft het een stadstuin of wilt u een dakterras? Wilt u een vijver of bijvoorbeeld een ingegraven trampoline?

Bent u benieuwd naar de kosten van het laten ontwerpen van een tuin?  De totale kosten van de tuin hangen uiteraard sterk af van wat u wenst (beplanting, gras, terras, tuinhuis/overkapping, vlonder, vijver, bestrating etc.). We houden ons hier daarom alleen even bij het tuinontwerp, op basis waarvan de hovenier of tuinarchitect vervolgens voor u aan de slag kan.

 

Een goed tuinontwerp bevat veelal een combinatie van beplanting en bestrating, vastgelegd in een zogenaamd verhardings- of bestratingsplan.

Een goed tuinontwerp bevat veelal een combinatie van beplanting en bestrating, vastgelegd in een zogenaamd verhardings- of bestratingsplan.

Tuinontwerp laten maken

Wilt u een tuinontwerp laten maken door een vakman? Een goede hovenier of tuinarchitect kunt u herkennen aan de juiste vragen die zij u stellen en natuurlijk aan de schetsen die zij voor u maken. Zorgt de vakman ervoor dat uw wensen goed in het ontwerp naar voren komen? Soms komen ze met opties waar u van te voren niet eens aan had gedacht.

Lukt het om de juiste materialen toe te passen en is er inderdaad ruimte voor een bijzondere vijver, die aan de andere kant niet teveel aandacht op zal eisen? Een goed tuinontwerp vindt z’n oorsprong in de juiste vragen, waardoor een goede communicatie van groot belang is. Daarnaast zal een tuinontwerp door een specialist ervoor zorgen dat alles op schaal en in verhouding is wat de harmonie in uw tuin bevordert.

Tuinontwerp kosten

De tuinontwerp kosten hangen onder andere af van de grootte van uw tuin. Een tuinontwerp voor een tuin tot 300 m2 kost gemiddeld zo’n € 350 à € 450,-.

Des te groter de tuin, des te hoger ook de kosten voor het tuinontwerp. U betaalt standaard een paar honderd euro, naargelang uw tuin groter is komt daar steeds een relatief kleiner bedrag bij. Dit heeft te maken met het feit dat de hovenier voor het initiële tuinontwerp een plan dient uit te denken. Soms wordt er ook aangeboden dat als u daadwerkelijk opdracht geeft voor het aanleggen van de tuin u de kosten voor het tuinontwerp in mindering kunt brengen. Uit ervaring is gebleken dat het de moeite waard is om prijzen te vergelijken.

Het laten aansluiten van een tuinontwerp op de wensen van de klant is altijd een leuke uitdaging voor de hovenier.

Het laten aansluiten van een tuinontwerp op de wensen van de klant is altijd een leuke uitdaging voor de hovenier.

Offerte voor tuinontwerp

Wilt u een tuin laten ontwerpen en bent u benieuwd naar de exacte prijs van een goed tuinontwerp? U kunt hier online eenvoudig gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen, bij specialisten bij u in de buurt. U kunt de offertes thuis op uw gemak bekijken en met elkaar vergelijken, zodat u de mogelijkheid heeft om een geschikte ontwerper aan te wijzen.

Sfeervolle tuin met veel groen en aparte plekjes.

Sfeervolle tuin met veel groen en aparte plekjes.

Bespaar fors op een tuinontwerp: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende tuinontwerp offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een tuinontwerp?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!