Aannemer Uitbouw

Slim geld besparen door Aannemers gratis te vergelijken

Aannemer voor Uitbouw of Aanbouw

Bent u op zoek naar een aannemer voor een uitbouw of aanbouw van uw huis, maar vindt u het lastig om de vakmannen met elkaar te vergelijken? Wij helpen u op weg, door aan te geven waar u op kunt letten en hoe u de kosten kunt beoordelen.

Vaak worden de termen uitbouw en aanbouw door elkaar gebruikt, maar technisch gezien is er wel degelijk een verschil tussen. Een uitbouw is een vergroting van de bestaande ruimte terwijl een aanbouw een aparte ruimte is dat aan de woning wordt aangebouwd. Er is dan een verbinding tussen de aanbouw en de woning d.m.v. een deur.

Gemetselde aanbouw

Gemetselde aanbouw

Uitbouw is van meerwaarde

Een uitbouw is van meerwaarde voor de waarde van uw woning vanwege het feit dat u meer bruikbare ruimte aan bijvoorbeeld de woonkamer of keuken kunt toevoegen. Het aantal m2 woonoppervlakte zal toenemen en een makelaar zal bij de prijsbepaling van uw woning kijken naar het aantal m2. Ook de mate van afwerking kan van belang zijn.

 

Prijzen uitbouw

U kunt de kosten van uw uitbouw berekenen door gebruik te maken van een prijscalculator, al is het verstandiger om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. U zorgt er op die manier voor dat u de uitbouw prijzen op basis van uw specifieke situatie kunt vergelijken.

Prijzen voor een uitbouw zijn o.a afhankelijk van de afmeting die u wenst, de keuze van het materiaal (hout of stenen), soort fundering, wel of geen vergunning nodig, aantal en soort kozijnen, glassoort, isolatie en het niveau van afwerking. Om te kunnen bepalen welk soort fundering noodzakelijk is, moet eerst de bodemsoort worden bepaald.

Uitbouwen kunnen casco opgeleverd worden, wat betekent dat er helemaal niks afgewerkt is en dat u zelf dient te zorgen voor een vloer, isolatie, elektra, verwarming etc. Daarnaast bestaan er ook prefab uitbouwen, welke bijna kant en klaar kunnen worden geplaatst. Natuurlijk kunnen uitbouwen ook helemaal voor u op maat  worden gemaakt.

Het is niet mogelijk om te spreken van DE prijs van een uitbouw, simpelweg omdat de prijs van teveel factoren afhankelijk is. Om u toch een indicatie te geven, dan moet u rekening houden met een prijs van € 1.250,- tot € 2.700,- per m2.

 

 

Serre met metselwerk

Serre met metselwerk

Offerte voor uitbouw

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere uitbouw offertes aanvragen bij aannemers bij u in de buurt. De offertes kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken.

Zorg dat u geen appels met peren vergelijkt, dus kijk goed of de afmetingen, materiaalsoort en mate van afwerking kloppen, welk soort kozijnen en glas ze aanbieden en of de prijs inclusief montage en btw is. Daarnaast kunt u ook letten op ervaring van de aannemer, de geboden garantie, op welke termijn ze de klus voor u kunnen uitvoeren en hoe lang ze er over doen.

Bespaar fors op een uitbouw: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende uitbouw offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een uitbouw?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!