Dakisolatie

Slim geld besparen door Dakisolatie bedrijven gratis te vergelijken

Dakisolatie van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Bent u benieuwd naar de prijs om het dak te isoleren? U kunt uw dak isoleren met bijvoorbeeld glaswol, om ervoor te zorgen dat u de energiekosten flink kunt drukken. U doet nu een investering in een goede vakman, om daar de komende jaren profijt van te hebben. Dakisolatie heeft vele voordelen: vermindert uw energiekosten, vergroot de behaaglijkheid en verhoogt de woningwaarde.

Dakisolatie: Het isoleren van grote oppervlaktes zoals daken zijn heel rendabel. Belangrijk is vakmanschap om lekkages te voorkomen.

Dakisolatie: Het isoleren van grote oppervlaktes zoals daken zijn heel rendabel. Belangrijk is vakmanschap om lekkages te voorkomen.

LET OP! NIEUWE SUBSIDIEREGELING PER 2 SEPTEMBER 2019

Vanaf 2 september 2019 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Er is in totaal 84 miljoen Euro beschikbaar. De regeling betreft:

  • Spouwmuurisolatie (isoleren bestaande spouwmuren)
  • Dakisolatie (isoleren bestaand dak of zolder of vlieringvloer)
  • Gevelisolatie (binnen en buitengevel)
  • Vloerisolatie / kruipruimte isolatie
  • Bodemisolatie / kruipruimte isolatie
  • Hoogrendementsglas (HR++ glas of Triple Glas).

DE SUBSIDIE BEDRAAGT ZO’N 20% VAN HET TOTAALBEDRAG MET EEN MAXIMUM VAN € 10.000 TOT € 15.000.

Wees er snel bij, want op=op

VRAAG NU OFFERTES AAN MET GEBRUIKMAKING VAN DE NIEUWE SUBSIDIEREGELING!

Dak isoleren

Wilt u het dak isoleren, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat er via het dak veel warmte verloren gaat? De prijzen kunnen sterk verschillen, dat heeft onder andere te maken met de vloeroppervlakte van de woning en de mate van moeilijkheid om de isolatie aan te brengen. De prijzen kunnen uiteenlopen van bijvoorbeeld €1.000 – €5.000, voor een vergelijkbaar groot dak. Dit heeft dan onder andere te maken met de ruimte die de vakman kan benutten, of het soort isolatiemateriaal waar u gebruik van wenst te maken.

Prijs dakisolatie aanbrengen

Wilt u een prijs voor het aanbrengen van de dakisolatie ontvangen? Dan is het in ieder geval verstandig om aan te geven welk doel u voor ogen heeft. Met goede dakisolatie kunt u tot wel € 400,- per jaar op uw energiekosten besparen, waardoor zelfs een grote investering in een aantal gevallen de moeite waard kan zijn.  De prijs van dakisolatie ligt wat dat betreft hoog, maar vormt vooral een goede investering waarvan een vakman voor u kan berekenen hoe snel u die weer terug kunt verdienen. Wilt u gebruik maken van glaswol? Dit materiaal laat zich relatief gemakkelijk toepassen, is van goede kwaliteit en hoeft niet duur te zijn.

Verhoog uw wooncomfort, verbeter uw Energielabel en verminder uw Energiekosten door het isoleren van uw woning.

Verhoog uw wooncomfort, verbeter uw Energielabel en verminder uw Energiekosten door het isoleren van uw woning.

 

Offertes voor dakisolatie aanvragen

Om de prijzen voor dakisolatie op te vragen kunt u hier online gratis, eenvoudig en geheel vrijblijvend meerdere offertes aanvragen. U zorgt er daarmee voor dat u een goed beeld krijgt van wat u kunt verwachten, op basis van uw persoonlijke situatie. Een vakman die de dakisolatie aan kan brengen zal uitgaan van de beschikbare ruimte, het materiaal dat u wenst en de moeilijkheid van het plaatsen. U kunt de verschillende offertes vergelijken, mits u overal gebruik laat maken van dezelfde materialen om het dak te isoleren en de warmte voortaan beter te behouden.

Bespaar fors op dakisolatie: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende dakisolatie offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor dakisolatie?

Profiteer nu !

LAGE BTW op arbeidskosten dakisolatie aanbrengen!

Maak gebruik van de stimuleringsregeling van de overheid! Voor de komende jaren is vastgelegd dat ten behoeve van isolatiewerkzaamheden aan de woning op het arbeidsdeel van de totale isolatiekosten slechts 9% btw betaald hoeft te worden in plaats van de reguliere 21%. Over materiaalkosten wordt overigens wel 21% btw geheven.

  • BTW op arbeidskosten (voor isolatiewerkzaamheden) 9% 9%
  • BTW op materiaalkosten (voor isolatiewerkzaamheden) 21% 21%

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!