Vochtwering & Vochtbestrijding

Slim geld besparen door Vochtbestrijding bedrijven gratis te vergelijken

Vochtwering en vochtbestrijding

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van vochtwering, een vakman die weet wat hij doet en u tegen een scherpe prijs van dienst kan zijn? Weinig is zo vervelend als een vochtprobleem in uw woning. Het is niet alleen schadelijk voor uw woning, maar het brengt op den duur ook schimmel en ongedierte met zich mee wat weer schadelijk is voor uw gezondheid. Bovendien zullen uw kosten voor energie ook toenemen. Redenen genoeg om vochtproblemen in een vroeg stadium aan te pakken en ervoor te zorgen dat ze niet terugkeren.

Schimmel op muren, vloer of plafonds is een duidelijk teken van vochtproblemen. Vochtbestrijding en vochtwering zijn essentieel om uitbreiding te voorkomen.

Schimmel op muren, vloer of plafonds is een duidelijk teken van vochtproblemen. Vochtbestrijding en vochtwering zijn essentieel om uitbreiding te voorkomen.

Verschillende vormen van vochtwering

Uiteraard kunt u gebruik maken van verschillende vormen van vochtwering. Maar eerst moet er worden vastgesteld van welk vochtprobleem u last heeft. Gaat het om optrekkend/opstijgend vocht of doorslaand vocht? Heeft u daarnaast ook last van ongedierte en/of schimmel? Gaat het om een binnenmuur of een buitenmuur? Is de kelder of kruipruimte vochtig?

Optrekkend vocht, ook wel opstijgend vocht genoemd, betekent dat de muren van uw woning het vocht vanuit de grond absorberen als een soort spons. De oorzaak is vaak het ontbreken van een waterkerende laag. De oplossing om optrekkend vocht tegen te gaan is het injecteren van uw muren of het onderkappen van de woning. Muurinjectie is de meest eenvoudige oplossing. Bij het injecteren van de muren wordt onder hoge druk een waterafstotende stof in de muren geïnjecteerd met als doel het optrekkende vocht te blokkeren.

Doorslaand vocht houdt in dat er een vochtprobleem ontstaat doordat neerslag tegen de buitenmuren van uw woning aankomt. De buitenmuur neemt dat vocht op en dat dringt uiteindelijk door tot uw binnenmuur. De oorzaak van doorslaand vocht is vaak poreuze stenen of de slechte staat van het voegwerk. Vanzelfsprekend werken scheuren of gaten in de buitenmuur ook niet mee. De oplossing om doorslaand vocht tegen te gaan is het impregneren van de buitengevel. Voordat u de muur laat impregneren is het verstandig om de oorzaak van het doorslaand vocht eerst weg te nemen; repareer gaten en/of scheuren en zorg dat het voegwerk in orde is. Daarnaast raden wij u ook aan uw gevel eerst te reinigen zodat het impregneermiddel zich goed kan hechten. Indien u meer informatie wilt over gevelreiniging klik dan hier.

Prijzen vochtwering en vochtbestrijding

Waar moet u bij de kosten voor vochtwering en vochtbestrijding aan denken?

De prijs voor het injecteren van muren begint vanaf € 100,- per strekkende meter. Voor het onderkappen van muren bent u gemiddeld zo’n € 100,- à € 150,- per strekkende meter kwijt. Het impregneren van de gevel kost gemiddeld € 8,- tot € 12,- per m2 (hoe groter het te impregneren oppervlak is, hoe lager de kostprijs). Indien u voegwerk wilt vervangen/herstellen, dan moet u denken aan een gemiddelde prijs vanaf € 11,- per m2. Het verwijderen van schimmel kost u gemiddeld € 50,- per m2.

Vochtwerende laag om de fundering van de woning te beschermen om zo optrekkend vocht te voorkomen.

Vochtwerende laag om de fundering van de woning te beschermen om zo optrekkend vocht te voorkomen.

Offerte voor vochtwering en vochtbestrijding

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen bij vochtweringsbedrijven bij u in de buurt. Deze kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken. Let bij het vergelijken niet alleen op de prijs, maar ook op de ervaring van het bedrijf en de garantie die zij bieden.

Wij raden u aan om vochtproblemen in een zo’n vroeg mogelijk stadium aan te pakken, want de gevolgen kunnen groot (en daardoor prijzig) zijn!

Bespaar fors op vochtwering en vochtbestrijding: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende vochtbestrijding offertes.

1
Gegevens van de woning/het gebouw:
Soort woning(bijv. hoekwoning)
Bouwjaar woning(circa)
Omschrijf de vochtproblemen(zo gedetailleerd mogelijk)
0 /
Uw gegevens:
Bedrijfsnaam(optioneel)
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnr.
Postcode
Woonplaats
Telefoonr.(s.v.p. een correct tel.nr)
Projectlocatie (indien afwijkend)(indien afwijkend)
0 /
Previous
Next

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor vochtwering en vochtbestrijding?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!