Serre

Slim geld besparen door Serre leveranciers gratis te vergelijken

Serre

Bent u zich aan het oriënteren op de mogelijkheden van een serre aan uw woning? U zorgt voor een specifieke vorm van een aanbouw, waarmee u binnen meer ruimte kunt creëren. Daarnaast betrekt u de tuin meer bij de woning en krijgt u beduidend meer lichtinval.

U heeft de keuze uit een kunststof serre, een houten serre, een aluminium serre of een gemetselde serre, alhoewel we het dan meer over een uitbouw hebben dan over een serre. Indien u meer informatie wilt over een uitbouw, klik dan hier.

Een kunststof serre vergt in tegenstelling tot een houten serre weinig onderhoud en heeft een goede isolatiewaarde. Alleen vinden sommige mensen kunststof niet mooi.

Een houten serre heeft een veel warmere en natuurlijke uitstraling dan kunststof, maar het blijft natuurlijk altijd een kwestie van smaak. Een houten serre heeft een hoge isolatiewaarde, maar moet wel periodiek onderhouden en geschilderd worden.

Een aluminium serre is gemaakt van licht maar sterk materiaal en vergt weinig onderhoud (aluminium roest bijvoorbeeld niet). Alleen heeft aluminium weer een lagere isolatiewaarde dan hout en kunststof.

Combinatie van serre en aanbouw.

Combinatie van serre en aanbouw.

Serres laten bouwen

Wilt u een serre laten bouwen? Dan is het van belang om goed op de materialen te letten, deze bepalen voor een groot deel hoeveel plezier u ervan zal hebben. Wenst u gebruik te maken van veel glas? Houd er rekening mee dat u in de zomer voor verkoeling dient te zorgen (bijvoorbeeld zonwering), terwijl de winterperiode vraagt om verwarming. Vraag de specialist naar de voor- en nadelen van de verschillende glassoorten (dubbel glas, HR+, HR++ isolatieglas).

Er zijn veel soorten serres verkrijgbaar, van prefab serres tot hele luxe versies. Prijzen zijn afhankelijk van het soort materiaal, de afmeting, het soort glas dat u kiest en de eventuele specifieke wensen die u heeft zoals bijvoorbeeld zonwering, verwarming, verlichting en/of ventilatie.

Prijzen serre

Aangezien de prijs van een serre van zoveel verschillende factoren afhankelijk is, kunnen we niet spreken van DE prijs van een serre. Wel kunnen we u een indicatie geven van de prijs per vierkante meter. Voor een basis kunststof of houten serre moet u denken aan een prijs vanaf € 800,- per m2. Voor een basis aluminium serre is dat vanaf € 1.000,- per m2. Prijzen zijn inclusief materiaal, arbeid en btw.

Serre van glas en aluminium.

Serre van glas en aluminium.

Offerte serre

Wilt u exact weten waar u aan toe bent? U kunt hier online eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor serres aanvragen bij serre leveranciers bij u in de buurt. Deze kunt u thuis op uw gemak bekijken en vergelijken. Let bij het vergelijken niet alleen op de prijs, maar ook op ervaring, garantie, op welke termijn ze de klus voor u kunnen uitvoeren en hoe lang ze er over doen.

Het vergelijken van prijzen loont!

Het vergelijken van prijzen loont!

Bespaar fors op een serre: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende serre offertes.

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor een serre?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!