Dank uw wel!

Hartelijk dank voor uw gewaardeerde aanvraag: wij gaan direct voor u aan de slag!

Wij hebben uw gewaardeerde aanvraag in goede orde ontvangen en zullen zorg dragen voor een directe verspreiding bij de diverse professionele partijen in uw regio, zodat u zo snel mogelijk de gewenste informatie (prijzen en documentatie) zult ontvangen.

Wat gaat er nu gebeuren?

Uw contactpersoon Andreas de Antoni van het bedrijf Valideas neemt telefonisch contact met u op om de echtheid van uw aanvraag te controleren en om eventuele aanvullende vragen te stellen of uw vragen te beantwoorden.

Waarom? Wij werken met gerenommeerde asbestbedrijven door geheel Nederland. Deze bedrijven gaan geheel gratis en voor u vrijblijvend een mooie offerte op maat maken. Om zeker te zijn dat alle gegevens kloppen (zoals bijvoorbeeld het door u opgegeven telefoonnummer) verifiëren wij vooraf de door de aanvrager geleverde informatie.

Hoe lang duurt dat? Wij hebben hooguit enkele minuten nodig om alle informatie te verifiëren.

U kunt zelf ook extra informatie verstrekken. Heeft u zelf nog vragen? Over asbest of over de offertes die u gaat ontvangen? U kunt ze stellen aan uw contactpersoon.

LET OP: pas nadat wij u hebben kunnen bereiken en de gegevens hebben geverifieerd kunnen wij uw aanvraag doorzetten naar onze partners en alleen dan zult u offertes ontvangen.

STAP 1: CONTROLE VAN UW AANVRAAG VIA HET NUMMER 085-0645660

Bij elke offerte-aanvraag nemen wij altijd even telefonisch contact op met de aanvrager om zowel de echtheid van de aanvraag te controleren als ook om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

UW CONTACTPERSOON ANDREAS DE ANTONI (085-0645660)

STAP 2: NADAT WIJ UW AANVRAAG GEVERIFIEERD HEBBEN WORDT UW AANVRAAG DOORGEZET NAAR MAXIMAAL 4 AANGESLOTEN ASBESTBEDRIJVEN

Deze bedrijven zijn door ons gescreend op kwaliteit en zijn werkzaam in uw eigen regio.

STAP 3: BINNEN ENKELE WERKDAGEN ONTVANGT U DE GEWENSTE OFFERTES

(let op: ook de asbestbedrijven kunnen contact met u opnemen, dus houd uw telefoon en e-mail in de gaten!).

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes nog meer offertes aanvragen?

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!