EPS Parels Isolatie

Slim geld besparen door Kruipruimte Isolatie bedrijven gratis te vergelijken

Kruipruimte isolatie aanbrengen

Ongeveer 1 op de 5 woningen in Nederland heeft last van teveel vocht, iets dat u aan kunt pakken met behulp van kruipruimte isolatie. U zorgt er daarmee voor dat uw woning vrij blijft van vocht, wat vervolgens een muffe lucht in huis, schimmel en/of ongedierte kan voorkomen. Met kruipruimte isolatie bespaart u ook op energiekosten.

Kruipruimte Isolatie in de vorm van thermische chips zorgt voor een warme deken over de gehele bodem. De koude en natte bodem wordt afgeschermd

Kruipruimte Isolatie in de vorm van thermische chips zorgt voor een warme deken over de gehele bodem. De koude en natte bodem wordt afgeschermd

LET OP! NIEUWE SUBSIDIEREGELING PER 2 SEPTEMBER 2019

Vanaf 2 september 2019 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Er is in totaal 84 miljoen Euro beschikbaar. De regeling betreft:

  • Spouwmuurisolatie (isoleren bestaande spouwmuren)
  • Dakisolatie (isoleren bestaand dak of zolder of vlieringvloer)
  • Gevelisolatie (binnen en buitengevel)
  • Vloerisolatie / kruipruimte isolatie
  • Bodemisolatie / kruipruimte isolatie
  • Hoogrendementsglas (HR++ glas of Triple Glas).

DE SUBSIDIE BEDRAAGT ZO’N 20% VAN HET TOTAALBEDRAG MET EEN MAXIMUM VAN € 10.000 TOT € 15.000.

Wees er snel bij, want op=op

VRAAG NU OFFERTES AAN MET GEBRUIKMAKING VAN DE NIEUWE SUBSIDIEREGELING!

Kruipkelder isoleren

Wilt u de kruipkelder of de kruipruimte isoleren? Dit vormt vooral een goede oplossing op het moment dat u veel last heeft van vocht en u daar wat aan wilt doen. Heeft u last van een vochtige kruipruimte, optrekkend vocht, schimmelvorming en/of last van een muffe lucht in huis? Dan is kruipruimte isolatie een uitstekende oplossing. Kruipruimte isolatie zorgt er voor dat u minder last zal hebben van vocht, waardoor de algehele conditie van uw woning beter wordt en u minder risico loopt op bijvoorbeeld rottende houten delen, schimmelvorming en/of ongedierte. Daarnaast is vocht ook slecht voor de gezondheid.

 

Gaat het u meer om dat u een koude vloer heeft, waar u vanaf wilt komen? Dan is het verstandiger om gebruik te maken van vloerisolatie, een andere specialisatie van isolatiebedrijven. Kijk hier voor als u interesse heeft in vloerisolatie.

Isoleren van de kruipruimte

Het isoleren van de kruipruimte is iets dat veel mensen zelf niet goed kunnen, het is verstandig om hiervoor gebruik te maken van een specialist. De vakman kan u meer vertellen over de te gebruiken materialen (zand, schelpen, isolatiechips, korrels etc.) en het voordeel dat dit op zal leveren. De materialen komen op de bodem van de kruipkelder te liggen, in de vorm van een isolerend materiaal op de zandlaag. Hierdoor heeft u minder last van vocht in de kruipruimte en zult u merken dat dit ook in de rest van de woning niet langer tot problemen zal leiden.

Ruim 40% van de Nederlandse woningen heeft een vochtige kruipruimte (bron: Tros Radar Maart 2009)

Ruim 40% van de Nederlandse woningen heeft een vochtige kruipruimte (bron: Tros Radar Maart 2009)

 

Offerte aanvragen voor kruipruimte isolatie

Uiteraard kunt u hier online, gratis en geheel vrijblijvend offertes voor kruipruimte isolatie aanvragen, om na te gaan wat het u zou kosten indien u daar gebruik van wenst te maken. U kunt meerdere offertes bij kruipruimte isolatie specialisten uit uw omgeving aanvragen, zodat u deze zelf met elkaar kunt vergelijken. Kijk onder andere goed naar het materiaal dat zij zullen gebruiken en de isolatiewaarde ervan. Vergelijk zowel de kosten voor de materialen als de uurtarieven van het isolatiebedrijf, om een goede keuze te maken voor voordelige kruipruimte isolatie, die aan de andere kant goed van kwaliteit is.

Bespaar fors op kruipruimte isolatie: door meerdere offertes te vergelijken kunt u tot wel 50% op uw kosten besparen! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt gratis en volledig vrijblijvend 3 tot 6 verschillende kruipruimte isolatie offertes.

1
Uw wensen:
Wat wilt u aanvragen
Aan wat voor soort werkzaamheden denkt u
Omschrijf uw wensen / problemen / situatie
0 /
Gegevens van de kruipruimte:
Afmetingen kruipruimteAantal m2 (lengte x breedte)
1m2
0
150m2
Afstand straat tot kruipluikAfstand straat tot kruipluik in meters
1m
0
150m
Diepte kruipruimteAantal cm (bodem tot onderkant begane grond vloer)
1cm
0
250cm
Uw contactgegevens:
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Adres & Huisnr
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer overdag
Mobiel nr(eventueel)
Bedrijfsnaam (indien van toepassing)(eventueel)

Belangrijk is ook dat u het formulier volledig en correct invult inclusief adresgegevens en contactgegevens. Zonder die gegevens kunnen wij de aanvraag namelijk niet in behandeling nemen.

Previous
Next

 

Wilt u gratis en vrijblijvend offertes ontvangen voor kruipruimte isolatie?

Profiteer nu!

LAGE BTW op arbeidskosten kruipruimte isolatie aanbrengen

Maak gebruik van de stimuleringsregeling van de overheid! Voor de komende jaren is vastgelegd dat ten behoeve van isolatiewerkzaamheden aan de woning op het arbeidsdeel van de totale isolatiekosten slechts 9% btw betaald hoeft te worden in plaats van de reguliere 21%. Over materiaalkosten wordt overigens wel 21% btw geheven.

  • BTW op arbeidskosten (voor isolatiewerkzaamheden) 9% 9%
  • BTW op materiaalkosten (voor isolatiewerkzaamheden) 21% 21%

Hoe het werkt:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!