Slim vergelijken en geld besparen

Door het aanvragen van meerdere offertes en deze te vergelijken kunt u tot wel 40% op de kosten besparen.

Gratisverbouwingoffertes.nl

Vergelijken en Geld Besparen

Gratisverbouwingoffertes.nl is een website waarop informatie wordt verstrekt over allerhande onderwerpen zoals verbouwingen, installatie en isolatiewerken en overige diensten, in totaal ruim 100 disciplines.  

Indien u op zoek bent naar de juiste vakman/vrouw of bedrijf dan kunt u via deze website in 1 eenvoudige online handeling bij 1 tot maximaal 5 vakmensen direct bij u in de eigen regio informatie, documentatie en tarieven aanvragen, welke u dan op uw gemak kunt bekijken en vergelijken.

Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend: u bent tot niets verplicht.  

Oriënteren én vakmensen vergelijken

In vervolg op uw internetaanvraag zult u zoals gemeld minimaal 1 tot maximaal 5 informatiepakketten en tarieven ontvangen van aangesloten bedrijven.  Op basis van deze uitgebreide informatie kunt u zich goed oriënteren op zowel de aard van de dienstverlening, de kwaliteit én de prijzen. U kunt zich een goed beeld gaan vormen van wat u ongeveer kunt verwachten en tegen welke prijzen.

Op basis van de gegevens zult u beter in staat zijn om de verschillende aanbiedingen te beoordelen en te vergelijken.

Betere kwaliteit tegen lagere tarieven

Doordat u vergelijkingsmateriaal hebt, zult u aanvullende werkzaamheden en een betere kwaliteit kunnen eisen van de bedrijven tegen veelal scherpere tarieven.

Op elke informatiebladzijde van deze website staat onder meer beschreven op welke manier u de verschillende aanbieders het beste kunt vergelijken en waar u op moet letten.

Tot wel 40% besparen !

Uit ervaring weten wij dat bezoekers van deze website tot wel 40% op investering en kosten kunnen besparen simpelweg door goed te vergelijken op zowel de dienst of het product zelf als op de tarieven.

Laat dit voordeel niet aan uw neus voorbij gaan: Vergelijken en Simpel Geld Besparen met Gratisverbouwingoffertes.nl !

Hoe werkt het

Snel, eenvoudig en vrijblijvend prijzen bij vakmensen aanvragen

Hoe werkt het ?

Via de website van Gratisverbouwingoffertes.nl kunt u snel en eenvoudig in 1 stap offertes aanvragen.

U vult simpelweg een formulier in en uw aanvraag wordt verspreid onder de bij ons aangesloten bedrijven. Binnen enkele dagen ontvangt u van hen een nette offerte welke u op uw gemak kunt bekijken.

Deze service is volledig gratis en u bent absoluut tot niets verplicht.

Vergelijken & Besparen

Gratisverbouwingoffertes.nl is een website waarop informatie wordt verstrekt over allerhande onderwerpen zoals verbouwingen, installatie en isolatiewerken en overige diensten.

Indien u op zoek bent naar de juiste aannemer of klusbedrijf dan kunt u via deze website in 1 eenvoudige online handeling bij 1 tot maximaal 6 aannemers direct bij u in de eigen regio informatie, documentatie en tarieven aanvragen, welke u dan op uw gemak kunt bekijken en vergelijken. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend: u bent tot niets verplicht.

Vergelijken en besparen

Ontvangen offertes lezen, vergelijken én geld besparen

Dus:

Een klus/project

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar het juiste bedrijf dat tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Vakman/werkgebied opzoeken

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of bedrijf opzoeken en meer informatie vinden.

Formulier invullen & verzenden

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!

Ontvangen & vergelijken

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse offertes van bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze dan vergelijken.

Landelijke dekking: bedrijven in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere gespecialiseerde bedrijven in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Gratisverbouwingoffertes.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland.

Door uw ontvangen offertes goed te vergelijken, bespaart u gegarandeerd geld !

Waarom meerdere offertes aanvragen?

De Consumentenbond adviseert om in geval van bouw- en verbouwklussen minimaal 3 offertes aan te vragen om zodoende goed te kunnen vergelijken en ook kosten te kunnen besparen. Onze intentie is dan ook om u te voorzien van minimaal 3 verschillende offertes voor elke aanvraag.  Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat prijsverschillen tussen bedrijven enorm kunnen zijn. In geval van schilders en verhuizers meer dan 100%.  Door simpelweg te vergelijken kunt u soms honderden tot wel duizenden euro’s besparen.

Het is dan ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen en dan kunt u op deze website doen. Op elke pagina staat een offerte-aanvraagformulier waarmee u in 1 handeling meerdere offertes aan kunt vragen bij bedrijven in uw eigen regio of net daarbuiten.

Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen (circa 1 minuut werk, let op: foutief of deels ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen) en op verzenden te klikken. Na ontvangst zal uw offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en binnen uiterlijk enkele werkdagen zult u gespecificeerde en vrijblijvende offertes ontvangen welke u op uw gemak kunt bekijken (indien het een spoedgeval betreft dat s.v.p in het formulier zetten).

Het Team van Gratisverbouwingoffertes.nl wenst u veel besparingen toe!